2011. január 24., hétfő

Szép napot rabszolgajelöltek! (tisztelet a kivételnek)

Mit is írhatnék először?
A nevem Kira. Jobban járunk ha senki sem ismer :D Vagy csak nagyon kevesen. Lényeg a lényeg! Ez egy elég erősen politikai beállítottságú blog lesz. Ide körmölöm majd a gondolataimat a világról, és aktuális dolgokról.
Megpróbálok segíteni rajtatok! :) Mert nekem nem gond hogy segítsek ennyivel. Talán páran a fejükhöz kapnak majd az itt megjelent írásoktól...
A név azért Szabotőr, mert én is szabotőr vagyok átvitt értelemben. Mikor olvasod e sorokat és talán megvilágosodsz, mintha szabotőr robbantott volna vonatsínt :D Csak én a fejedben robbantok majd reményeim szerint...

Oszolj!

11 megjegyzés:

  1. – Miért van az – töprengett Jonathan –, hogy a világon a legnehezebb dolog egy madarat meggyőzni arról, hogy szabad, és hogy ezt be is bizonyíthatja magának, ha hajlandó egy kevéske időt ráfordítani? Miért olyan nehéz ezt megtenni?

    Richard Bach: A sirály (részlet)

    Ez az utolsó bejegyzésünk. Búcsúznak: Csodaszarvas és Hungerikacz (a transzhumanizmus ellen küzdő de meg nem értett aktivista)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szervusz Kira! Nagyon tetszik a blogod és remélem, hogy egyre többen olvassák és kezdenek elgondolkodni.
      Bátorításul és hogy egy kis vidámságot csempésszek a többnyire szomorú tények közé, el kell hogy mondjam Nektek, hogy ezek az illuminantik olyan baszott hülyék, hogy még nevet sem tudnak hitelesen választani. Bemegyek a bótba, veszek egy jó nagy Fütyülőst - többször is jól meghúzom - oszt olyan nagy illuminanti lesz belőlem aki csak vett egy üveg szeszt, de a lelkit azért el nem adta. Mivel annyira szeretik a dizni tévét meg a dizni produkciót, hitelesebb név lett volna számukra a Megalomonti Csipetcsapat.

      Hát nem?

      Törlés
    2. Nem biztos, mert ez a biológusok számára lehet félrevezető, akikben felmerülne, hogy új, ezidáig be nem rendsorolt új mókusfaj várja, hogy felfedezzék : a terülj, terülj asztalkám kétpofára zabáló mókusok rendje.

      Na és mi a közös a templomos lovagok, svájci bankárok, a vattyikán titkai meg a wall street között?

      Minden, azon felül meg az a piramisjátékuk, hogy az egyik beteszi a szájába a másiknak, hogy cserébe az meg kinyalja hátulról.

      Na és mi a különbség köztük?
      Semmi. Mindegyiknek pazar temetése lesz zárt koporsóban, akarom mondani szar kofágban, a hirám abiffék meg majd hordják nekik a követ rája.

      Törlés
  2. Nekem pedig ezek azt mondták, hogy ha eladóm magam az őr dögnek, akkor a soros györgy meg a rokk-e feller alapítvány fedezi taníttatásom kőtsígit, amibe talán a rőtsíldék is beszállnak a svindler listájával, merthogy én indigógyerök vagyok és máris felvennének a berkley-re, a párizsi sorbonne-ra, meg a nagy cornell szingapúri kihelyezett szakaira egyszerre - merthogy a tudás hatalom és egyébként is még ájemef vezér is lehet belőlem ha jó kőmívestanonc leszek.

    2 éves, alapból 40 nyelvet beszélő palóc indigógyerök vagyok, aki azért született le közétek egy szuperfejlett galaxisból, hogy vezetőtök és spirituális tanítómesteretek legyek az új világrendeben, amelyik tulajdonképpen kibaszottul régi.

    VálaszTörlés
  3. Indigógyerök! Ha nem csal az emlékezetünk, Téged egyszer már hazaküldtünk, hogy gyakorolgasd még a franciát, amit normális magyar egyébként a szájára sem vesz!!!

    Meg egyébként is mit hencegsz itt?
    Van olyan szak ahová mindenkit felvesznek : poszttranszhumanistikai gépek sorozatgyártása és kezelése gépészmérnöki kar

    Na ezt kapd ki!

    VálaszTörlés
  4. Akkor inkább tűzoltó leszek és nem kyborgkatona.

    Köszönöm a tanácsot Exorcista!

    Indigóból most már normál kölökké lettem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A legbódogabb jezsuita pápa most épp arról papol Rió-ban a pórnépnek, hogy ne ringassa magát a pénz és a hatalom hamis illúziójába, mert az nem az ő asztaluk.

      Szegény balfék luciferenc, még nem is sejti, hogy nemcsak Rómáig repül majd business class, de egyéb melegebb helyekre is. :-)

      Addig meg örül a farkának meg a mogyoróinak, mint a Megalomonti kétpofára zabáló Csipet Csapat egyik excellence tagja.

      Nemrobotpilóta

      Törlés
    2. Karnevál Rióban: Az üres fejek esete a vatikáni TELEbankkal

      tudatos buddhistánkersztyények világtalálkozója

      Törlés
    3. A Megalomonti csapatból kihagytátok a babylondon city bankárait és páholyait.

      A pópa meg a Copacabana strandon buzdítja a népet, hogy vegye vissza keresztjét:
      mert Tiétek a mókuskerék, mienk meg a mogyoró!!! Ha ha ha!!!

      isteni színjáték: szambázó üreshasak esete a vatikáni TELEbankkal

      Törlés
  5. A bilder zergéket meg a dubaji sejkeket is kihagytátok! Ez a csapat már nem is annyira csipet, ha beszámítjuk a műribancokat meg a hímringyókat is, akik fehérített műfogsorral meg műkörömmel fognak küzdeni azért, hogy a rendszer fennmaradjon, mert már annyira megszokták a terülj - terülj asztalkám komfortot.

    System error


    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na és mit nevezünk spontán emberi LEégésnak?

      luciferkó és Megalomonti kőmíves csapata a VALÓDI Jézus előtt

      az okos és a szelíd csapat.

      Törlés