2011. február 4., péntek

Hazai vizeken... Magyarország a polgárháború szélére sodródott!



A képen jól látható hogy a Keleti országrész a legveszélyeztetettebb. Van olyan kistelepülés, ahol a cigány lakosság száma már jóval meghaladja az őshonos magyarokét.
Minden jel arra mutat, hogy a cigányok fellázadnak a magyarok ellen. Mindenhol.
Mindennaposak lettek a lincselések, és a gyilkolások.

Nemrégen eljutottak egy pontig. Egy 81 éves nénit GYEREKEK öltek meg! CIGÁNY gyerekek! Kovácsvágáson szintén holtan találtak egy idős nőt. A falu retteg. Nincs védelem. Nincs segítség.

Eljutottunk egy olyan lélektani ponthoz, ahol nincs visszafordulás nincs békés út, nincs tárgyalás!
A cigányok (és már a gyerek korúak is) fellázadnak eltartóik, vagyis ellenünk! Teszik mindezt úgy, hogy az elhelyezkedni nem tudó magyar fiatalok helyett a segélyt a dolgozni nem akaró, és most már a minket gyilkoló cigányoknak adja! ELÉG VOLT!
Borsodban így is pattanásig feszült a helyzet! De nem csak a Keleti országrészről van szó! Gondoljunk csak Enyingre, vagy Ózdra!

Minden napra jut legalább egy erőszakos bűncselekmény!
Eljött az ideje, annak, hogy visszaüssünk! Meg KELL keresnünk a felelősöket, és ha a rendőrség nem szolgáltat igazságot, akkor NEKÜNK kell azt megtenni!
Ugyanis Magyarország a polgárháború szélén áll....
Már elkerülhetetlen. Elkerülhető lett volna! De a magyar kormányok félnek a cigányságtól...ez a hozzáállás pedig elvezetett minket a halott 81 éves nénihez, akit megcsonkítottak, szemeit kinyomták...Még cigány bűnözésen belül is ritka súlyos eset.
Ez az eset hadüzenet a magyar nemzet számára.
Hát nem értitek?! Cigány családok Magyarokat tartanak rabszolgaként fogva! Szüleinket és nagy szüleinket, gyermekeinket verik, és ölik meg!

Minek kell még történnie ahhoz, hogy az asztalra csapjunk?! Meddig tűrtök még?! A cigányok egyre csak bátorodnak fel! Így már azok is betörnek és lopnak akik eddig nem mertek! Mert látják hogy nincs következmény!


Arra kérek mindenkit akinek fontos az ország és gyermekei, illetve szülei sorsa, hogy képezze magát! A háború már elkerülhetetlen velük, hagyták kiszabadulni a szellemet a palackból, és visszazárni nem lehet!

Vona Gábor Jobbik elnöknek pedig igazat kell adnom, mert a cigányok indokolatlan szaporulatát vissza KELL szorítani! Ugyanis ha minden így marad, 30 év múlva nem lesz MAGYARország...

Képezzétek magatok! Ismerjétek meg a környezetetek minden kis zeg zugát! A háború közeleg. Talán csak napok, vagy hetek vannak hátra. Csak egyetlen esemény kell hozzá ami fellobbantja a parazsat.

A leghevesebb harcok Borsodban és a többi keleti megyében lesz, de a Déli megyékben mint Zala, és Vas is lesznek komoly összecsapások.

A viszonylag tiszta közép magyarországi régió sem biztonságos, bármennyire is annak tűnik! Itt is sok az olyan város ahol akad belőlük bőven! Pl.: Ózd, vagy Enying.

És egyáltalán nem vagyunk többen! Attól hogy mi kb 7 millióan vagyunk az nem azt jelenti hogy 7 millió magyar néz farkasszemet az 1 millió cigánnyal. A 7 millióbol vegyük le a 18 év alattiakat, a nőket és a lányokat, az öregeket. Na és persze azokat akik félnek majd harcolni.


A középső régióban könnyű lesz a győzelem, azonban a Déli, és a Keleti megyékben korántsem! Sőt! Ha nem lesz egy határozott, erős vezetője a magyaroknak, akár el is veszíthetjük ezt a polgár háborút.

Nagyon észnél kell lennünk! A roma vajdák nem egyszer fenyegetőztek több százezres (!) cigány csapatokkal!

És az is kérdéses hogy az EU illetve a Nato hogyan reagál majd ezekre az eseményekre...

Ugyanis ha az Eurogerndorf (Európai Csendőrség) bemasíroz Magyarországra  teszem azt Szlovák illetve Román rend fenntartókkal, abból nem sokáig lesz rend...

Sötét jövő előtt állunk. A cigány vezetők és a Radikálisok is a pillanatot várják.
Mintha a két tábor arra várna hogy mikor pislog a másik...

Készüljetek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése