2012. február 12., vasárnap

Háború egy nemzet ellen (IV. rész)

A termőföld, a haza része. A termőföld, az anyaföld, ezért SEMMI ESETRE SEM kerülhet idegen kézbe. Ha eladjuk, azzal együtt a hazát adjuk el.

Azonban, ennek az "eladásnak" az első jelei már láthatóak.. (Sukoró pl)

Ha megnézzük ki adósodott ma el Magyarországon, egyértelműen látszik hogy a bankrendszer. A bankrendszer 90% külföldi tulajdonú. Tehát átadtuk Magyarország pénzpiacát, a vállalatok finanszírozási lehetőségét és jogát, sőt, az ország pénzkészlete feletti rendelkezést, egy olyan körnek, ami tetszőlegesen szabályozza Magyarország adósságállományát.

Az EU csatlakozásunkkor Magyarország óriási hibát vétett. Hozzájárultunk ahhoz, hogy a termőföld a tőke szabad áramlása kategóriába tartozzon. Magyarul: Itt bárki vehet földet... akár fillérekért is.

Miért teszik ezt velünk? Egyszerű ok... Destrukció... lebontás... minden, ami a konzervatív, tisztességes hagyományokat őrző tisztelő használó aszerint igazodó világot lebontja, az üdvös...

SE isten... SE haza... SE család... ez a cél! És mint a MAGYAR nemzet, nép, állam, kúltúra, hagyomány, civilizáció, küldetés,  mint a történelem utolsó RÉGI civilizációja (akit nem sikerült fizikailag eltüntetni a föld szívéből se tatárnak se töröknek se orosznak) eltüntetése...

Ennek első lépése volt a privatizáció.

DE! Még nincs minden veszve. NEMZET VEZETŐKRE van szükség! Magyar nemesekre! Akik akár a vagyonukról, akár az életükről is képesek lemondani, ha azt a haza megkívánja. És mindenek előtt egy nemzetstratégia kell!

Egy nemzetstratégia alapvetően két elemre épül. Először is annak a helyzetnek a felismeréséről amiben vagyunk. A másik pedig amikor elkezdünk nemzetként cselekedni az milyen hatással lesz ránk, az országra, és a világra, illetve mi a kiút a helyzetből. Ha a stratégia létrejött, és a vezető(k) is megvannak első és legfontosabb kérdés a birodalmi függésünk. Ide értve a kereskedelmi médiákat is. Nem véletlen hogy a hatalom ezeket szállja meg. Óriási konfliktusokra számíthatunk e téren. Többek között az ő "érdemük" a turáni átok is.

Mi is a turáni átok? Érthetően: Aki el akar veszejteni egy közösséget, összezavarja annak nyelvét, és nyert ügye van. Mit jelent ez? A média, és a pártoskodás koktéljából megszületett a megosztott társadalom, ami ha már saját magával sem tud kommunikálni ott a vég. A magyart addig fogják irtani amíg meg nem tanul újra összetartani (nem csak katasztrófakor!!!)

NE akarjátok azt hogy a Turul szobrok EMLÉK művek legyenek. Az réges régen rossz lesz Magyarországnak. Azt fogja jelenteni, hogy valamikor élt itt egy nép, aminek mélységesen mély köze volt ehhez a madárhoz.

Ennek a cikk sorozatnak a végére csak egy kérdést szeretnék feltenni. Nektek mit jelent Magyarország?

Nekem Magyarország a minden... a családom... a múltam... a jövőm... a születendő gyerekeim... minden...
Magyarország bennem van. Általam él, általam létezik. A nemzetnek nem csak része, hanem egésze is vagyok.

Réges régen, ha a diófa nem termett, a paraszt a dió verő fával jól megverte a fa ágait, és a következő évben termőre fordult. Hát a magyar is olyan, hogy teremjen, verni kell. Jó ideje vernek bennünket, úgyhogy most már egészen biztos termőre fordulunk...

KIRA

( Mégis melyik az a faj, amelyik mindennél jobban akarja a Kárpát Medencét? A következő cikksorozatból ez is kiderül. Amikor is a patkányok előbújtak a rejtekükből... ) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése