2012. február 26., vasárnap

Helyzetjelentés a frontról II.

Szép jó napot!

Röstellem hogy csak ilyen időközönként tudom frissíteni a blogot, de nekem is megvan az óvintézkedésem a hatalom ellen, nem lenne túlságosan kifizetődő ha elkapnának :)

Na de mi is történt az elmúlt időszakban?

Elindult a nyílt háború Szíria ellen. Vörös keresztes konvojok képében. Ez már nyílt hadüzenet. Szíriát is nyomorba akarják dönteni, azután jön Irán, aztán pedig Oroszország. A döntés Oroszország kezében van jelenleg, ha Putyin csapatokat küld Szíriába, akkor megállíthatja a cionistákat. Ha nem, halad tovább a gépezet.

Mi történt Európában? Görögország haláltusája a végéhez közeledik. Hónapokon belül ki fog lépni az Euro zónából, (már a németek biztatják is erre) és vissza térhetnek a drachmára, viszont így bizonyos hogy nagyon mély válságba zuhan az ország. Amiből persze ki fog kecmeregni meg erősödve, de ez min 4-5 évébe kerül az országnak.

A görög rendőr szakszervezetek elfogató parancsot adtak ki az EU/IMF vezetők ellen. Példás!

Jól meg kell nézni a görögországi képeket. Felgyújtott városok, égő rendőrök. Már már anarchikus állapotok, sztrájkok, tüntetések.

Ez a tünet fog következni hónapokon belül Magyarországon is. Az okát már leírtam. A rendszer nem működik!

A kérdés csak az, amit majd a görögöknél is láthatunk, hogy hagyni fogja e az EU, hogy egy tagállam csak úgy kilépjen. Ha nem, akkor még HONVÉDŐ háborúra is készülhetünk, mert az EU szabályai közt szerepel, az EU saját csendőrségét, (páncélozott járművek, repülők, BTR-ek stb stb) de ha ez nem lenne elég, a környező ország rendfenntartói is bevonulhatnak megregulázni a kilépni kívánó tagállamot. Ha ez következik be Görögországban, akkor minden bizonnyal nálunk is erre kell számítani.

Körvonalazódik egy kép, ami a két egymással szemben álló tábor alkot. Az egyik a régi, EU/IMF/Izrael/USA/Bankok/Nyugat stb tábora, az őket támogató erők és emberek. A másik a szakrális, hagyományokat őrző tisztelő használó, régi - új rendszert támogató erők és emberek tábora.

Készüljetek!  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése