2012. április 25., szerda

A "Nagy" Testvér...








Tudja e valaki mi is az az RFID chip?


Az RFID a "Radio Frequency Identification" rövidítése, vagyis rádióhullámok segítségével drót nélküli adatátvitelt lehetővé tevő technológia.
A lényege egy elektronikus kóddal beprogramozott mikrocsip, az ún. transzponder, amely egy miniáramkört és egy antennát tartalmaz, hogy egy azonosító jelet sugározzon ki. A kibocsátott kódot számítógéphez csatlakoztatott speciális olvasó berendezések, szkennerek segítségével lehet fogni.
A kormány ezt tervezi bevezetni, egyenlőre csak a lejáró diákok helyett, de később a jogosítvány, a személyi, és minden más kártya megkapja az RFID chipet. Még mindig van aki szerint össze esküvés elmélet a chipen tárolt telefonszám, személyi azonosító? Itt van előttetek, nyugodtan utána tudtok olvasni. És innen már csak egy lépés ezt a bőr alá ültetni, mint az állatoknál. Az diákigazolványba ültetett chip felváltja az ellenőrzőt, a naplót. Nyilván nem véletlen hogy a kormány egy új állami telefonszolgáltató is létrehoz az RFID bevezetésével egy időben.

Tudni fogják hol vagy, mit csinálsz, mennyi pénzed van, vagy fizeted e az adót... MINDENT!

Lecsengett az élet menete is. Minden eddiginél több zsidó vett rajta részt, még pedig nem véletlenül. Érzik hogy nő a feszültség, és ez egyfajta erő demonstráció is volt. De nem ez a lényeg. Hanem az. hogy kik védték a menetet?

Nem árulok el túl nagy titkot azzal, ha elmondom, NEM magyar rendvédelmi erők (vagy csak látszólag...)
Elterjedt a hír hogy a MOSZAD. De nem, nem az izraeli titkos szolgálat emberei. Annál is rosszabb... 



A fent látható jelkép az EGOZ felderítő egység kitűzője. 
Ez a katonai egység az izraeli hadsereg szárazföldi alakulatainak antigerilla, ám maga is gerillamódszereket alkalmazó elit kommandós egysége. Könyörtelenek, kivégző osztagok, akiket gyakran bevetnek a Gázai övezetben is. Nézzük csak az alábbi meneten készült képet:

 סיירת אגוז, (azaz EGOZ felderítő egység)
Hasonlítsátok össze a jelvénnyel. Magyarországon kinek jut eszébe, és egyáltalán, hol lehet kapni ilyen jellele ellátott sapkát? Ez az úriember bizony az Izraeli EGOZ tagja, és nem ő volt az egyetlen.... 

Nos, az eddigi összes cikkem után, a kémrepülőgépes incidens után, van e valaki még aki kételkedik abban, hogy Izrael a Magyar földet akarja... és már a spájzban vannak...


KIRA
(http://www.jovonk.info/2012/04/25/orban-minden-allampolgar-koteles-lesz-nyomkovetot-maganal-hordani)









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése