2012. április 15., vasárnap

Közeledik...




A teljesség igénye nélkül az elmúlt hónapok nyilatkozatai, média hírei, cikkei:


1: Az MTV híradója bemutatja hogy a metróvonalaink atom biztosak, és 48 000 ember is elfér bennük, ilyen szűrő olyan szűrő, a generátorok 6 hónapig tudnak üzemelni.

2: A Margit sziget alatti(!) bunkert rendbe hozták, ahol a parlamenti vezetők húzódhatnának meg egy esetleges rendkívüli helyzet esetén...

3: A Gellérthegynek támaszkodó légvédelmi parancsnokság bunkereinek kábeleit kicserélték, a készletek(!) feltöltése megkezdődött!

4: Az MTV bemutatta a Csepeli lakótelep alatt húzódó bunker hálózatot, amit meg is nyitottak a nagyközönség számára.

5: A Semmelweis Orvostudományi Egyetem 20000 db ( Húszezer! ) gázmaszkot, és vegyvédelmi öltözetet rendelt, amelyeket le is szállítottak annak rendje és módja szerint.

6: Országos Katasztrófa védelmi riadót tartanak.

7: 
A DEMOKRATA magazinban egy argentin fiú naplóját közölték le a több hónapos zavargásokról, amely Buenos Aires városát pokollá változtatta miután az IMF leminősítette őket. A város pokollá változott, halottak az utcán, stb. 


8: Megjelenik egy könyv az önellátás témakörében, a TÚLÉLÉS TITKA címmel.

9: A BARIKÁD c. hetilap leírja, hogyan viselkedjünk illetve vészeljünk át egy esetleges államcsődöt. Pár napra rá a Magyar Jelen c. lap is leközöl egy hasonló cikket.

10: 
 Anglia bejelentette, hogy megvédi országát, és annak határait. Megkezdte a felkészülést a harcra.


11: ANGELA MERKEL (!) azt mondja, hogy " Európában senki ne gondolja, hogy nem lesz háború a közeli jövőben.


12: A mozgósítás, és az összeírás már nyíltan zajlik itthon is. ( Minden hadköteles férfit nyilvántartásba vesznek. A kérdés, ha nincs hadkötelezettség vagy sorozás, hogy lehetnek hadkötelezett férfiak? A magyarázat az, hogy a haza hatékonyabb védelméért. Miért kell a hazát hatékonyabban védeni? Mert háborúra készül...) 


13: A tartalékos tiszteknek és a mozgósító szolgálatnak kötelező a hajukat lenyírva a behívási-kiértesítési protokollnak megfelelően - magukat azonnal elfogadhatónak és fizikailag szinten-tartani!


14: kiküldték a tartalékos-mozgósítási behívót a tartalékos állományú magyar NATO katonáknak IS "




Megj.: Svájcban 274000 atombiztos óvóhely van, és itthon is egyre több cég él abból, hogy ilyen óvóhelyeket építenek a családi házak pincéiből nyíló kazamatának végébe, és pánik-szobákat alakítanak ki a lakásokban.




Barátaim! Aki szerint ez véletlenek egybeesése, az nem normális! Nyissátok ki a szemetek, olvassátok a cikkeket (Gerilla harcmodor, Túlélés, Civil engedetlenség, Mi a teendő államcsőd esetén, stb) mert bármelyik percben kezdődhet a "játszma"... a hazád a tét. És te leszel a játékos. (http://www.jovonk.info/2012/04/14/olvasonk-valami-buzlik )





Készüljetek!


KIRA

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése