2012. december 17., hétfő

Üzenet a jövőből

Kedves Magyar honfitársaim! A jövőből írok nektek!

A dátum maradjon az én titkom, legyen elég annyi számotokra, hogy nem a túlságosan távoli jövőből. Ha órában kéne írnom, akkor ti vagytok a 24. óra utolsó percében, én már utána.

A világotok amit most ismertek nem létezik már az én időmben.

A bevándorlás már a ti időtökben is probléma volt. Az én időmben ez olyan brutális méreteket öltött, hogy mára London 80%-a fekete, Berlint a bevándorlók égették fel, ahogyan Washingtont, és Brüsszelt is.

Európát háborúk sora pusztítja. Nem csak katonai hatalommal bíró országok háborúznak egymással, hanem bőven akad belső, etnikai illetve polgár háború is. Nálunk bekövetkezett egy második Trianon, Miskolcot és környékét, illetve Borsod nagy részét (ugy nagyjából 70 - 75%-át) már cigányok lakják, a fehér népesség elmenekült, és kikiáltották a Cigány autonóm tartományt, később magát az országot.

A gazdaságok összeomlottak. Krach, hiperinfláció, árak az egekben. Az Euro megszűnt, ezután követte az Unio is, nem sokkal később a Nato is darabokra hullott...

Európa termőföldjeinek nagy része felégett, víz készlete pedig kimerült. Magyarországon ellenben még MINDIG akad ezekből bőséggel. A legnagyobb harcunk azonban kétségkívül egy bizonyos nép ellen folyik napi szinten, de megnevezni nem fogom. A ti időtökben a talpát nyaljátok, beengeditek az ország templomába őket, annak ellenére hogy ezzel veszélyeztetitek az ország biztonságát.

Csak a nacionalisták képeznek ellenálló erőt mindenhol a kontinensen. Rengeteg várost égettek fel, és fosztottak ki. A fehér nőket asszonyokat nap mint nap megerőszakolják. A fehér gyermekeket megölik. A kereszténység lassan eltűnik. A templomokat felgyújtják, lerombolják.

Szándékosan nem írom le Magyarország milyen helyzetben van, ugyanis remélem hogy a TI időtökben a levelem hatására megváltoznak a dolgok, és ha ide is jutunk, már nem fog felkészületlenül érni bennünket....

Békesség legyen veletek, és ÉBREDJETEK, mielőtt az mutató eléri a 24. órát! Higyjétek el nekem, nem sok időtök van...

bimm-bamm-bimm-bamm 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése