2013. február 27., szerda

Hódítók

Rohamosan fogy az időnk! Nem is térek ki rá részletesebben, beszéljenek helyettem a videók képek és az oldal maga:

http://ags.gns.co.il/cdn/DigitalCloud/Anchor/2012/06/Minisite/?Media=t


Ez nem más, mint az Izraeli TV hirdetése, ami szerint Budapesten épül számukra egy hatalmas lakópark, ami miatt még a Dunát is elterelik(!!!)

Normális ország nem biztatja az állampolgárát arra, hogy más országba költözzön!

http://www.youtube.com/watch?v=0Yarb3tzwA8


Ha ehhez hozzávesszük az előbb linkelt Molnár Oszkár videót, és azt, hogy rengeteg irodaház, pláza épül, aminek olyan vékonyak a falai, hogy ha kivernének egyet kettőt, akkor egy sima 2 szobás panellé alakítható, már nem is annyira megmosolyogtató...

Ha van aki azt hiszi, hogy a zsidóknak semmi érdeke Magyarország földjének megszerzése, annak még egy utolsó pont:

A jövő nagy üzlete lesz az ivóvíz, óriás tartályflották róhatják keresztül-kasul a föld óceánjait, tiszta ivóvizet szállítva az arra rászoruló régióknak, városoknak.
Eddig is volt már példa vízexportra, Franciaország, Törökország, Algéria és IZRAEL között.

A föld legnagyobb édesvízkészletével nem más rendelkezik mint Magyarország.

Ideje lenne felébredni, még mielőtt mi is a ketté szakadt gyermekeinket fogva fogunk letérdelni az Izraeli hódítók előtt....




35 megjegyzés:

  1. A következő részlet nem saját kutatómunkám eredménye, én is kaptam a leírást, azonban hitelességéhez nem fér kétség:
    A Talmud kb. hatezer oldal, az eredeti héber szöveg többféle fordítása ismert, de most csak azokból idézünk, amelyeket a zsidó tudósok hitelesnek tartanak. Az egyik az angol nyelvű úgynevezett Soncino kiadás, a másik Lazarus Goldschmidt német fordítása, mindkettő a teljes Talmudot tartalmazza. Álljon itt néhány példa belőlük! Egy zsidó nő nem nyújthat nem zsidó nőnek szülési segítséget (Aboda zara 26a). Egy nem-zsidót ki szabad rabolni (Bekhoroth 13b). A nem-zsidókat nem embereknek hívják (Kerethoth 6b). Ádám a Paradicsomban állatokkal közösült (Yebamoth 63) Jézus feltámadt holtából és forró ondóban való főzéssel bűnhődik (Gittin 57). Jézus bestiálisan viselkedett, megrontotta az embereket, pokolra küldte őket. Sánta volt egyik lábára, vak az egyik szemére (Sanhedrin 105b). Mária szajha volt, egy áccsal állt kapcsolatban (Sanhedrin 106). Jézus megkísérelt elcsábítani egy asszonyt, mágiát gyakorolt, Izrael népét rosszra csábította (Sanhedrin 107).
    Továbbá Ahmeed Osman történészeti kutatásai rávilágítottak arra a tényre, hogy tulajdonképpen a'Kheperu'- az istenként tisztelt szkarabeusz bogár - számos fáraó 'arany hórusza'- atonja - isteni szimbóluma nem más, mint Heperu (Velikovsky ókori nyelvek szakértője szerint a szó elei 'K' mássalhangzó néma volt). Ez csak annyit tesz, hogy az Amarna dinasztia királyai maguk a héberek és a leviták voltak. Ennyit a rabszolgaságukról. Egyébként is minek díszelegne piramis Ízisz-rá-él Legfelsőbb Bíróságának tetején, sőt még Salamon kőmívességének is piramis jelképpel adóznak a nyílt utcán! Sőt, ez még mind semmi: az egyik legveszélyesebb 'gyógyszer' neve a neurológiai farmakológia piacán a : Keppra ('szent' szkarabeusz véletlen nyilván ) - az egyik legveszélyesebb tudat és egészségkárosító szer, amit főképp nem besorolható epilepsziásoknak adnak. Nemcsak tapasztalatból tudom, hanem mert jómagam is orvos vagyok (de nem a média markt mindig tévé digitális kánaán féle). Itt nyilván nem a tudatlan, sötétben tartott zsidó népről (bár valójában többségük nyerészkedő kazár, a jew-zsidó szó az arany és egyéb hatalomlázukról ragadt rájuk) beszélek, hanem a tudatosan gonoszokról, az anubis fattyairól, akik minden vezető pozícióban képviseltetve vannak, legyen szó hadiparról, energiaiparról, kereskedelemről, pénzügyről, tudományos fejlesztésekről, technológiáról, médiáról. A baj ott van, hogy ők a semmit sem dolgozó paraziták, akik minden lehető eszközt az ember ellen vetnek be. Most pl. az egyiptomi (értsd: földrajzi térség)emberek agyhullámait modulálják keményen és Tajvan szigetén eresztik a tájfunt usrael kormányával karöltve. A magyar kihasználható munkaerőt meg különösen kedvelik. Tudjátok, az emberek sem melegednek meg csak úgy "pride"-ból. Az agynak van szexuális identitásközpontja, akarom mondani nem alul hordjuka ludast, a többi meg technológia. Ja, és kérlek ne gyere azzal, hogy az ókori Hellas amphoráin is láthatunk férfiszerelmet, meg Szappho is női múzsákkal enyelgett, mert sem számtani sem filozófiai értelemben nem mérhető össze a két szituáció.
    Hungerikacz

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jön!Jön!Jön!a rabbik által jóváhagyott lenyelhető kóser síkosító, biztosan arany meg gyémánt granulumokat tartalmaz, no meg lapis lazulit - már csak az egyiptomi déja vu kedvéért is!

      a 'web'and fuck stick csupaszkóserkolbász is jobban csúszik a szupertechnológiával előállított, a Durex piacvezető státuszát is veszélyeztető új termék által. Gratulálunk a fejlesztőknek!
      Csodaszarvas

      Törlés
  2. Sziasztok!
    Hát igen, a víz mellett a jövő nagy üzlete a kóser síkosító, faszbúkjukon biztosan lálykollyák is már és jobban ízlik még a majomfülű cukrosbácsinak is, mint a kurucinfo.
    Bocsánat a faszbúk lályk miatt, nem erősségem az angol helyesírás.
    Egyébként ahová feltétlenül szükséges, harpoltatnak nekik elegendő vizet, de kell majd a vízmizéria hisztéria is, hogy tovább diaspórázhassanak és sajnáltassák magukat.
    Hungerikacz

    VálaszTörlés
  3. A szupersíkosító kifejlesztéséről szóló megjegyzéseteket - javaslom, hogy ne küldjétek be 777Éváéknak, mert bizony bizony mondom Néktek, hogy nem kaptok érte Világvége Magazin kupongyűjtő füzetet, a matricákról nem is beszélve.
    Ami engem illet, én maradok az Elle Man magazinnál, de csak addig, amíg piacra nem dobják a Playboy Matrioskát!
    Hungerikacz! Írtad, hogy orvos vagy. Szerinted lesznek-e nem várt mellékhatásai a csodaszernek, csakúgy mint pl. a kék pirula esetében?
    Piackutató

    VálaszTörlés
  4. Lesznek bizony! :-) Pl: tartós, fájdalmas erekció. Ám ezzel új ötkarikás sportág születhet: HEXAGRAM SÍRVAFUTÁS A FALIG - meg oda-vissza.
    Hungerikacz

    VálaszTörlés
  5. No meg aztán a gyémánt is csak grafit. Nektek is volt még KOH-I-NOOR grafitceruzátok az érintőképernyős android invázió előtt?
    Hungerikacz

    VálaszTörlés
  6. Az én cerkám még megvan. Szoktam is használni, de ezt nem verem nagy dobra, mert még ne adj isten 777Éváék menyasszony-vőlegény jelöltet látnának bennem.
    Régtől létezik egy Kataklizma, mert megérdemled - oldal is, nem rossz, de tudományos igényesség és forráskutatás terén meg sem közelíti KIRA blogjának színvonalát. Sajnos leragadtak az őskorban, ami az elmemanipulációs technológiák leleplezését érinti.
    Hajrá KIRA! Nálad az igazság! A "spontaneus human combastion" magyarázatát pedig külön köszönöm:
    Hiteltérítőtudástágulat

    VálaszTörlés
  7. A kataklizmások is bealudtak. Ébresztőfilm helyett egy jól működő, agybanrobbantó ébresztőórát kellene nekik ajándékoznunk. Ép ésszel nem bírom felfogni minek kell nekik még galaktikus konföderáció is fénylényekkel meg mindenféle hipotetizált kreatúrával,- nem elég számukra az itteni piramis struktúrás rabszolgaság? Csak még tovább hülyítik a népet, és nem kevesen követik bejegyzéseiket.
    A magam részéről nem ismerem el sem Palesztina bitorlóit, sem az ún. "galaktikus konföderáció" - t,a Földet állítólag kolóniaként felügyelő akármikkel. Itt is meglátszik, hogy az oldal működtetői a szado-mazo brazil tévésorozaton: az Isaura, a rabszolgalány címűn cseperedtek fel.
    Már csak az EZ A KARMÁD - MERT MEGÉRDEMLED oldal hiányzik a csokorból. Akkor már inkább 777Éváék labanclagzija!
    Tudásalapútársadalombólkiszakadtlázadó

    VálaszTörlés
  8. Már tudni a kóser síkosító nevét, az egyszerűség kedvéért csak 'wet' névre fog hallgatni. A dupla vé erről a termékről sem maradhatott le, mert yahwwwe érdeke is, hogy a dolgok simán csússzanak.
    A termék dizájnyja még a jövő zenéje, de ha gyorsan be akarnak vele robbanni a fülledt erotika piacára, akkor valami viperafajzat bőr fogja kívülről díszíteni a csodafiolát, és a fenevad pecsétje sem fog lemaradni - a tényfeltárók előtt már jól ismert - SEXAGRAM kabbalista geometria formájában. Kis reklámszövegecske is kerül a pecsét hátoldalára: sabbátra készen!!!

    VálaszTörlés
  9. A nyú jorki 'építőmunkás' páholyok nagyközönségei számára azonban sokkal ütősebb reklámszövegekkel készülnek, melyek között a vietnami háború után népszerű szlogen: A SZERETKEZZ, NE HÁBORÚZZ kapja majd sajnos a nulla szavazatot, de versenyben vannak még a :Salamon és Sába is ezzel nyomták VOLNA (de időteleportálhatunk nekik tesztmintákat, hogy a szexmágia feketeöveseitől kapjunk hiteles visszajelzéseket!)
    Nagy esélyes még a TÁGRA NYITOTT COMBOK ÉS MÉLYTORKOK, ill. a: A míves szoknyácskád alá is eldughatod.

    Reklámszövegpíármarkettyinges

    VálaszTörlés
  10. Kedves nénik és bácsik!

    Mit jelent az, hogy síkosító?

    2 éves,alapból 40 nyelven beszélő, mérhetetlenül magas ájkjúval rendelkező, palóc indigógyerök vagyok, és azért születtem le közétek egy szuperfejlett galaxisból, hogy vezetőtök és szellemi tanítómesteretek legyek az új világrendben, ami valójában nem is olyan új.
    Extratudásra szomjas Indigógyerök

    VálaszTörlés
  11. Szép napot Indigógyerök!

    Először is, menj és mosd le orcáidról anyukád gót stílusú csillámporos ajakfényét, ui. attól vagy indigó és ha javasolhatom a 3 D noir műszempilla spirált ki ne próbáld, mert jóanyád majd azt hiszi, hogy étcsoki pakolással szeretnél visszautazni az időben, ahogy neki ajánlották a kozmetikában. Tehát kérjük, hogy ne pózolj a VANITY FAIR címlapján ha felkérnek, ui. azt már így is sokkal többen veszik a kelleténél.
    Csodaszarvas

    VálaszTörlés
  12. Indigógyerök!
    A Földön már annyi vezető, diktátor, despota, meg spirituális tanítómester és vallási szónok járt, hogy a fele sem vót igaz. Köszönjük szépen, de nem vagyunk kíváncsiak az újabb megvezetési stratégiákra, Neked meg szeretettel ajánlom, mivel kiskorú vagy - hogy inkább vetess magadnak egy pincsikutyát és azt vezetgesd pórázon - különben a végén még átmész itt nekünk swarowski kristályba.
    Hungerikacz

    VálaszTörlés
  13. Látjátok feleim? Pont erről az indigófenoménről beszéltem a HAARP írás 9-dik bejegyzésében.
    A gyerök meg lenyúlta a Bábel Tornya fordítóprogram legújabb nyelvtanszenzitív verzióját a píszímről, pedig legálisan töltöttem le egyenesen a szilíciumvölgyből. Természetesen nem a gyerök keze enyves, hanem azé, aki különböző nemzetiségű emberek agytérképeit (különös tekintettel a Broca motoros beszédfelületre) lopkodja össze műhold vezérléssel és szedi bokrétába, hogy aztán in utero applikálja a születendő indigó procijára.

    VálaszTörlés
  14. Nem válaszoltál a kérdésemre!

    Mi az, hogy síkosító?

    2 éves,alapból 40 nyelven beszélő, mérhetetlenül magas ájkjúval rendelkező, palóc indigógyerök vagyok, és azért születtem le közétek egy szuperfejlett galaxisból, hogy vezetőtök és szellemi tanítómesteretek legyek az új világrendben, ami valójában nem is olyan új.
    Extratudásra szomjas Indigógyerök

    VálaszTörlés
  15. Akkor majd én válaszolok!
    Kiskorú vagy, úgyhogy ne érdekeljen! Ez itt nem az a blog, ebből is látszik, hogy beszéled a 40 nyelvet, de azt sem érted, hogy mit olvasol.
    Menj és nézegess inkább a Curiosity által photoshoppolt képeket a nasa weboldalán.
    Majd ha kitisztult az agyad, akkor visszavárunk.
    Hungerikacz

    VálaszTörlés
  16. Miért bántok így szegény palóc gyerökkel? Csak kíváncsi volt.
    40 nyelvével még shívát és shaktit is parallel ki tudná elégíteni síkosító nélkül.

    szoba kilátással=windows(pötty)túrósarudim

    VálaszTörlés
  17. Te perverz Rudi! Csak nem átigazoltál kőmívesékhez?
    Ne bámulj annyi hipnotikus animgifet, mert 777Éváék labanclagzija lesz a veszted!

    Okult, esküvői rendezvényszervező iroda

    VálaszTörlés
  18. Hungerikacz már nagyon szeretné pórázon látni azt a pincsit. :-)

    Türelem Hungerikacz! Eljön a Te időd is, és akkor visszavághatsz, akarom mondani vissza elektrosokkolhatod őket a "one way ticket highway to hell!" - pályára

    PályaválasztásitanácsadóDJ

    VálaszTörlés
  19. http://azigazsag.hu/szuperfejlett-technologiak.php

    oldala is tartalmaz lényegretörő dolgokat, kezdők számára is vannak rajta érthető, bevezető filmek

    haladóknak egyelőre nincs újdonság

    Hungerikacz

    VálaszTörlés
  20. Sziasztok!

    Bocsánat, hogy Tőletek kérek felvilágosítást, de meg tudná mondani valaki közületek hogy mi zajlik az ezo tévében?
    Az adásban szereplőknek mind a négy lovát elkötötték az istállóból?
    Azt hirdetik éppen, hogy 22-e telihold van és hogy 5 éve vártak erre a napra, hogy mágiát gyakorolhassanak, merthogy a 22-es duplán olyan erős, mint a 11-es és tudjátok....mire gondolok.

    Tarotkártyagyújtogatómegapiromán

    VálaszTörlés
  21. Szia tóratarotgyújtogató Megapiromán!

    Gondolkodásod helyes, amennyiben az ezo tévé szereplői nem bírnak felhagyni praxisukkal, akkor az van, hogy összejön nekik a BAZI NAGY LABANCLAGZI, amiről 777Éváéknak viszonylag tiszta elképzelésük van.

    Csodaszarvas

    VálaszTörlés
  22. Mentális állapotfelmérést és jobbulást kívánok az ezo tévé szereplőinek és nézőinek egyaránt!

    Hungerikacz

    VálaszTörlés
  23. Én is!

    EXORCISTA & a démonvadászati alapismeretek haladóknak

    VálaszTörlés
  24. BAZI NAGY MÁZLI, hogy 33-ai teleműhold nem lesz!!!

    A RABSZOLGÁK SZAVA MOST VALÓBAN ISTEN SZAVA.

    VálaszTörlés
  25. Művészeti, gondolkodásébresztő kitekintőnk következik:

    Tél avívban : Csendélet ; festette: Jégkorszak

    Tél el amarnában : Ugyanaz a csendélet, ugyanaz a festő

    Tél a bakingem palotában: ------II------

    Csodaszarvas

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. PETŐFI SÁNDOR: KARD ÉS LÁNC

      Földre szállt a legszebb angyal
      Isten engedelmivel,hogy
      Fölkeresse,megtekintse
      A legszebbik szép leányt.
      Megtalálta.Megszerette.
      És ezentúl rája nézve
      Szebb volt a föld,mint a menny,
      És azért is minden éjjel
      Le-lejárt a szép leányhoz.
      Csillagról csillagra lépett,
      És midőn elérte már
      A legalsó csillagot,
      Ottan egy hattyúra ült,
      Egy fehér hattyúra,és ez
      Hozta őt a lányka mellé
      Aki őt kertébe várta,
      S szűz mosollyal fogadá,
      Melytől a bimbók kinyíltak,
      És az elhervadt virágok
      Újolag föléledének.
      Ottan ültek és beszéltek,
      Míg a hajnal nem hasadt,
      És beszédök mindenről folyt,
      Ami szép és ami szent.
      A leányka szemlesütve
      Hallgatá a fényes angyalt,
      S ahogy egyszer föltekintett,
      Annyi bűbáj volt szemében,
      Hogy az angyal térdre omlott,
      És egy csókot kére tőle,
      És a lyány meg nem tagadta,
      Milyen csók volt ez!...midőn
      Összeért az angyal ajka
      És a lyányé,az egész föld
      Megrezzent a kéj miatt,
      Mintha az csak egy szív volna;
      S odafönn az égen minden
      Csillag egy-egy csengettyű lett,
      Mely varázshangon csilingelt,
      S e még nem hallott zenére
      A virágok,mint megannyi
      Tündérek,táncolni kezdtek,
      És a hold-mivel talán az
      Elpirult lyány belenézett-
      Elpirula szinte,s tőle
      Rózsaszínű lett az éj.
      És az angyal csókja szépen
      Megfogamzott:a leányka
      Anya lett;oly gyermeket szűlt,
      Oly dicsőet,aminő csak
      Akkoron születheteik,ha
      Föld és ég ölelkezék.

      Törlés
    2. KARDOT SZÜLT A LYÁNYKA? KARDOT!
      ÉS EZ A KARD...SZABADSÁG!

      Törlés
    3. Feljött a legrútabb ördög
      Sátán engedelmivel,
      Fel a földre,hogy meglelje
      A legocsmányabb boszorkányt.
      Megtalálta.Megszerette.
      És ezentúl jobban tetszett neki a föld a pokolnál,
      És azért is minden éjjel
      Föl-följárt a boszorkányhoz.
      Tűzokádó hegy torkában
      Jöttek össze éjfélenként,
      Békafejű,kígyófarkú,
      Lángsörényű,sárkánylábú,
      Vad fekete paripa
      Hozta föl az ördögöt,
      S a boszorkány denevérek
      És baglyok kíséretében,
      Hórihorgas seprőnyélen
      Lovagolva jött elé a
      Tűzokádó hegy torkába.
      Ottan űltek és beszéltek,
      Míg megszólalt a kakas.
      És beszédök mindenről folyt,
      Ami rút s szentségtelen.
      S szólt az ördög:"Fázni kezdek,
      Jöszte beljebb,jöszte beljebb,
      Le a hegy legfenekére,
      A ttüzeknek őshonába...
      Hah még itt is fázom,fázom,
      Szinte csattog a fogam...
      Jer,ölelj meg,jer csókolj meg!"
      S ölelkeztek,csókolóztak.
      Milyen csók volt ez!...midőn
      Összeértek ajkaik,
      A boszorkány,s az ördög ajka:
      Összeborzadott a föld,
      S dörgött,morgott,mintha vészes
      Felhőket nyelt volna el,
      S elkezdett okádani a hegy,
      És okádta ég felé a
      Tűzesőt,tűzköveket,
      És egy láng lett a világ,
      Csak a csillagok s a hold
      Vontak fátyolt arcaikra,
      Sűrű fátyolt,feketét,
      Hogy semmit se lássanak.
      S megfogant az ördög csókja,
      Anya lett s szűlt a boszorkány,
      Szűlt oly förtelmet,minő csak
      Akkoron születhetik,ha
      Föld s pokol ölelkezék.
      Láncnak híják a boszorkány
      Undok kölykét,láncnak híják,
      És a lánc...szolgaság.

      Törlés
    4. És a mennynek s a pokolnak
      Két szülötte,a szabadság
      S szolgaság.a kard s a lánc,
      Harcot űz életre,halálra,
      Hosszú harcot,hosszú harcot,
      Elfáradva,nem pihenve.
      Tompa,csorba már a kard,
      De a lánc is szakadoz.
      Várjunk,várjunk egy kicsit,
      Megtudjuk már nemsokára:
      Melyik lészen az úr a földön?Melyiké lesz a világ?

      vébéselejtező

      Törlés
  26. Nos,trónörökösük kristálykoponyája is csak véletlenül pottyant ki a mai konstelláció tiszteletére - ugyebár.

    A britek díszhülyék,mint a jenkik, de a magyar birkanépnél sem látok progressziót.

    FEL KELLENE ÉBREDNI!

    Csodaszarvas

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Közben kitaláltuk, hogy mi az ezo tévések kedvenc édessége!

      Nem fogjátok elhinni!

      A MÁGLYARAKÁS :-)

      Hungerikacz

      Törlés
  27. A 33-dik bejegyzést tudatosan hagytuk üresen, néma, gyászos csönddel adózunk az ezidáig kísérletekben, háborúkban, merényletekben stb. elhunyt testvéreinkért.
    A sétáló agyhalottakról is megemlékezünk, hiszen nem tudják, hogyan lehetséges, hogy mégis sétálnak.

    Az elveszett ereklyék osztogatói = ingyenes(nemshell)töltőállomás

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. – Miért van az – töprengett Jonathan –, hogy a világon a legnehezebb dolog egy madarat meggyőzni arról, hogy szabad, és hogy ezt be is bizonyíthatja magának, ha hajlandó egy kevéske időt ráfordítani? Miért olyan nehéz ezt megtenni?

      Richard Bach: A sirály (részlet)

      Ez az utolsó bejegyzésünk. Búcsúznak: Csodaszarvas és Hungerikacz

      Törlés