2013. március 11., hétfő

HAARP (Nagyfrekvenciás Aktív Ionoszférakutató Program)



Most egy olyan dologról fogok tényfeltáró írást közölni, aminek a létezéséről hivatalosan csak nagyon kevesen tudnak/tudhatnak.

Vágjunk is bele a közepébe. CSAK az olvassa el a Wiki-s szócikket róla, aki hisz a mesékben... Ez egy kőkemény cucc, és mint sok más, ez is Tesla elméletein alapszik.

Azt hihetné az ember, hogy az ózonlyukat akarják vele betömni, és megállítani a globális felmelegedést, de itt másról van szó. Tudományos és katonai elemzők ugyanis rámutattak, hogy minderről szó sincs. Sokkal inkább egy – már Tesla által megsejtett módszer alapján megvalósított – rendkívül sokoldalú fegyvert takar az elnevezés. Egy olyan fegyvert, amit eddig csak a Sci-fi filmekben lehetett látni.

Pár éve, mikor a rendszer még csak kísérleti stádiumban volt, rögzítettek az OMSZ oldalán egy érdekes képet. Az utolsó kép volt abban az időszakban ami elérhető volt a meteorológiai műhold segítségével. Íme:








Ez, és hasonló képek az időszakban többször fogadták az érdeklődőket.Pár hónap múlva már csak ez a kép fogadta őket:














A fenti képről remélem senki nem hiszi hogy természetes felhőképződmény...

Miért jönnek létre olyan légköri jelenségek, amik nemhogy régen, de még néhány éve sem voltak tapasztalhatók, most már tudhatja! Tornádók, özönvíz szerű esők, földrengések, MAGYARORSZÁGON!


De mik is a hatásai, fegyverei ennek a rendszernek?


Az un. "Halál sugárt"
egy texasi fizikus (Bernard Eastlund) dolgozta ki, természetesen Nikola Tesla munkásságára támaszkodva. Eastlund egy olyan, fegyverként is hasznosítható dolgot talált fel, amely gyakorlatilag ugyanazt tudja, mint az előbb általunk is említett Tesla-féle halálsugár (ennek alapelvét és leírását a 4.686.605 számon USA-szabadalom is védi 1987 óta). A rövidítése:
SDI (Strategic Defense Initiative) 
Az elmélet szerint ez a sugár akkora pusztításra képes, hogy a föld másik felén lévő katonai vagy polgári objektumot is megsemmisíti, vagy elektronikáját tönkre teszi. 

A másik hatás, az időjárást direkt irányítása. Olyan módon, hogy a sugárral közvetlenül a cél fölé, az Ionoszférába lőnek vele. Pár példa:

2004. december 26-án az Indiai óceánon egy addig soha nem tapasztalt erősségű cunami söpört végig, közel negyedmillió halálos áldozatot és több tízmilliárd dolláros anyagi kárt okozva.
A kiváltó ok egy vízalatti, szumátrai epicentrumú földrengés volt, amely harminc méteres hullámokat idézett elő; ez volt minden idők második legnagyobb, ember által regisztrált földrengése (9,2-es erősségű).



Nos, a felelős természetesen a HAARP volt; ez volt a főpróba a teljes üzem beindítása (2007) előtt…
 Tanulmányok Intézetének főmunkatársa azt nyilatkozta a CNN-nek, hogy a cunami által leginkább sújtott két régióban (Aceh-ben és Dél-Thaiföldön) a szökőár gyakorlatilag nyom nélkül elmosta a szeparatisták titkos bázisait, és egy „mesébe illő lehetőséget” adott az amerikaiaknak, hogy katonailag és gazdaságilag is megerősítsék befolyásukat.
Condoleezza Rice pedig 2005 januárjában ezt mondta az amerikai Szenátusban tartott beszédében: el kell ismernem, hogy a cunami egy csodálatos lehetőség („wonderful opportunity”) volt megmutatni magunkat azon a vidéken (… ) és úgy vélem, hogy komoly, pozitív hozadéka volt számunkra („I think it has paid great dividend for us”).
  


2008. május 12-én, közép-európai idő szerint 08:00 órakor (ott éjfél volt) a HAARP alaszkai központjában megszólaltak az üzemzavart jelző szirénák, amit a közeli erdőkben bóklászó vadászok és horgászok, valamint a környékbeliek értetlenkedve fogadtak, hiszen addig ilyesmi nem fordult elő. 28 perc múlva, körülbelül tízezer 
kilométerre Gakonától, a kínai Szecsuán tartományban megmozdult a föld, majd a 7,8-as erősségű katasztrófa nyomán mintegy hetvenezer ember hal meg, tovább 400 ezer hajléktalanná válik, húszezer eltűnik a romok, a ledőlt sziklák és a megáradt folyók vize alatt.


 A rengést megelőzően furcsán világító, kicsit foszforeszkáló, a szemtanúk által „függőlegesnek” és „függönyszerűnek” jellemzett felhők jelentek meg a tartomány fölött, amelyeket később az északi fényhez kísértetiesen hasonlónak írtak le, de a meteorológusok csak legyintettek, hiszen az epicentrum, Vengcsu megye Kuvaittal, Kairóval és a marokkói Agadirral egy szélességi körön fekszik, északi fényről beszélni tehát enyhén szólva ostobaság – így a szakértők.

 Az események után pár héttel egy (önmagát megnevezni nem kívánó) magasrangú kínai disszidens azt nyilatkozta több nyugati hírügynökségnek, hogy a földrengés (többek között) elpusztította az egyik legnagyobb és legtitkosabb kínai katonai bázist a szecsuáni hegyek között, ahol a kínai atomprogram egyik teszt-laboratóriuma és a légierő különleges kísérleti telepe is otthont kapott…




2003. augusztus 14-én, helyi idő szerint valamivel délután négy óra után, Kelet-Kanada és az USA északkeleti régiójának ötvenöt millió (!) lakosa egyszerre tapasztalhatta meg, milyen is elektromos áram nélkül élni. New York, Detroit, Toronto és Ottawa körzetében hirtelen kialudtak a fények, leálltak a légkondik, a liftek, a metrók – egyszóval megállt az élet (az itt fent pirossal jelölt területen). A kanadaiak valami niagarai erőmű meghibásodását emlegették, a jenki illetékesek bőszen mutogattak az északi szomszédra.
Semmi rendkívüli – mondhatnánk. Igenám, de teljesen véletlenül (?) a tokiói műszaki egyetem elektromágneses megfigyelő-laborjában egy éjszakai ügyeletes arra lett figyelmes, hogy Délkelet-Alaszka körzetéből valami elképesztő, addig sosem látott elektromágneses sugárhullámok áradnak,ráadásul meglehetősen fókuszáltnak tűnő módon délkeleti irányba. Vagyis pont a Niagara felé – ha már ragaszkodunk a kanadai történethez… Történt mindez kereken tíz perccel az elektromos hálózat összeomlása előtt. Későbbi hivatalos nyilatkozatokból kideríthető, hogy (az akkor még csak kezdeti fázisban lévő) HAARP éppen teszt-üzemmódban volt.

Az utolsó hatás, ami nagyon sok vitát vált ki, (ki ki eldönti mennyire hisz benne) az un. Schumann hullám, vagy agykontroll hullámok alkalmazása.
Röviden:
 
az agy delta-hullámai 1-3 hertzesek – ilyenkor nagyon, álomtalanul mélyen alszunk, esetleg elveszítettük eszméletünket; a théta-hullámok 4-8 hertzesek – ez az álom-állapot alvás közben; a sokat emlegetett „lemegyek alfába” alfa-hullámok (9-12 hertz) az elalvás vagy az ébredést közvetlenül megelőző, kvázi-éber állapotra jellemzőek, míg totál ébren a béta-hullámok működnek (13-20 hertzen).

Akkor mi az a Schumann frekvencia?

"A német fizikus, Winfried Otto Schumann által 1952-ben felfedezett Schumann-hullám, ami 7.83 Hz-en működik. Villámlás alkalmával jön létre, több más frekvenciával együtt. Villámok táplálják és modulálják. Az emberre inkább nyugtató hatással van, mintsem felizgassa õt. Ezen a frekvencián indul be a viszonylagosan mély önkívületi állapot. Szembetûnõ, hogy ez a frekvencia, amire a bioritmust is visszavezetik, egybeesik földünk rezonancia-frekvenciájával. Ezt a jelenséget Nikola Tesla, horvát fizikus fedezte fel a 20. század elején (amikor a vezetõmentes energiaátvitellel kísérletezett). Ilyenkor egy olyan mátrixról beszélünk, ami a „föld minden életjelenségére érvényes”. Ez a frekvencia nyilvánvalóan ideális feltételeket biztosít, és minden életforma fejlõdésére elõnyösen hat. A Schumann-frekvencia egybeesik a szervezet különbözõ ritmusaival (relaxáció), de ugyanakkor ideális bázisul szolgál gyors reakciók számára is, mint például a sebek gyógyulása, és a tanulás. Összefüggésben van a tudati állapotokkal és a lélek rezdüléseivel. Kapcsolatban van az érzelmekkel, az érzékeléssel, a felfogással. Kiindulópontja a stressz feloldásának, az önkívületi állapotnak, a hipnózisnak, a meditációnak, az álmok megélésének. Az alkalmazások persze a hatalommal való visszaélés céljait is szolgálhatják. Ilyen például az emberi gondolkodás és cselekedet ellenõrzés alá vétele."

 José Manuel Delgado nevű spanyol professzor már 1952-ben (mialatt a Yale-en tanított) kimutatta, (először majmokon, majd embereken) hogy bizonyos frekvenciájú sugárzással emocionálisan befolyásolni lehet az egyéneket, tartós „kezeléssel” pedig maradandó változást lehet elérni a gondolkodásmódjában, anélkül, hogy az agy fizikálisan (tehát külsőleg kimutatható módon) megsérülne vagy károsodna.

Ez a rendszer,amit már most használnak képes akár olyan halált is előidézni, ami később NEM kimutatható, pont azért, mert a szervezet elektromos rendszerét omlasztja össze. Mint tudjátok, az emberi test 1.2 Volt áramot termel és ez az elektromosság "hajtja" meg a szívet és ezáltal a vérkeringést és az agyat, de ha én ennek a testnek több lépcsőben erős impulzusokat adok, illetve úgymond bombázom a testet, akkor ez a test egy idő után a túláram miatt összeomlik és leáll. De az első pár kísérletnél még nem volt tökéletes a rendszer, és "bakik" csúsztak be. Ez a "Spontán égés"

Mary Reesert 1951. július 2-án reggel felkereste főbérlője, Pansy Carpenter, hogy egy üzenetet adjon át. A ház ajtajánál meglepődve tapasztalta, hogy a kilincs szokatlanul meleg. Amikor benyitott, borzalmas látvány fogadta: Mary Reeser hamuvá égett maradványai a szobában. Csak a gerince és a bal lába maradt épségben, utóbbin még a papucs is rajta volt. A székkel együtt, amin ült, porrá égett.A kiérkező rendőrök később egy tojásdad alakú tárgyat is találtak a hamuban, amelyről megállapították, hogy Mary feje lehetett, mely megmagyarázhatatlan módon összezsugorodott (!!!) a tűzben. A nyomozók, majd a kivizsgálásba bekapcsolódó FBI sem talált magyarázatot az esetre. Az ügyet ugyanis bonyolította, hogy semmilyen nyom nem volt, amelyből a tűz okára következtethettek volna. Ráadásul az égésnek igen hevesnek kellett lennie ahhoz, hogy porrá hamvasszon egy embert, ám egy akkora tűz elvileg magát a házat is lángba borította volna. Csakhogy semmi más nem sérült meg: egy-két, Mary székének közelében lévő műanyag tárgy kissé deformálódott, de sem a textilek, sem más bútor nem kapott lángra...

Mindenki döntse el mit hisz el ebből, és mit nem.

KIRA

13 megjegyzés:

  1. Kedves Kira!
    Nagyon jó cikkeket írsz, a 2011-es Éva777 tudatos megjegyzésére szerettem volna válaszolni, az adott ablak nem vette az üzenetet, ezért ezen írásod alatt is megpróbálom, mert észrevételeim az áldatlan állapotot fenntartó technológiák kombinációjához állnak legközelebb.
    Kedves Éva777!
    Nagyon örülök, hogy egy kvantumhullámon pendülünk és valószínűleg agyhullámaink is sikeres szinkronban működnek, ugyanis a 2011-es anubis tröszt adó-vevős rose croix beszólás eredetileg pincsikutyástól XXXXXL- ben az enyém volt(hungerikacz),engem mégis töröltek az oldal követőinek 'népes' táborából. Nektek is küldtem be ám cikket és tanácsokat a new age és a transzhumanizmus kapcsán, azon csapdát elkerülendő ha valaki spirituális síkon éhezne meg, amíg futjuk itt a holografikus köröket.(nem kaptam visszajelzést) Ugyanis szívvel-lélekkel akartam és akarom is támogatni ezt a szerveződést.Tudtommal a szív még a mummifikáció során is bennmaradt, de hát ki tudja. Mindegy - fátylat rá. Engem 3 éves korom óta rendszeresen távelektrosokkoltak, természetesen epilepsziára gondolt minden orvos, noha semmilyen kóros eltérés nem volt kimutatható sem anatómiai sem funkcionális téren. Az utolsó elektrosokkot feszültségszabályozóját viszont úgy elbaszhatták, hogy menten feltámadtam kvantumostul, ám a valóságot leíró kinyilatkoztatásaim miatt több, mint egy évre pszichiáterek vontak ki a forgalomból. Tudnék segíteni hasonlóan járt társaimon, ugyanis az űrből távirányított emberek rendszerét, olyan kísérleti 'patkányokon' hangolták finomra, mint jómagam - felháborító módon a hipnózist és tudatmosást viszont már minden fekete mágia űzte utólagos autodidaktív ismerettágításom alapján- alkemet=isisrael=egyiptom rabszolgatartói, amelyben ma is élünk. A limbikus rendszer tüzeltetését (materializmus, szex, agresszió, főbűnök stb...) lehetne csökkenteni, az agytörzs és a 12 craniális ideg működése azonban egyelőre nem modifikálható a mátrixban, vagy nevezzétek holografikus szimulációnak - a cortexet meg manipulálják. Akármilyen algoritmus extrapolálható agyunkra. A távirányított emberek nem tehetnek viselkedésükről. Kérlek az ámen szót meg ne nagyon használd, mert a mammeon transzliterációja csupán, ill. ámen-rá (anubis,satan,iblis,shiva,samuel,zeus etc. alteregója)milky way obeliszkjének története van = masturba zion -nak hívják. A ránk maradt csonka Bibliát óvatosan kellene ám értelmezni, a katolikus donald duck bácsik meg elfeledhetők - mondd rájuk, hogy NEMÁ! Emlékeztek? Márk 1,16-18: "Jöjjetek utánam és én emberhalászokká teszlek Benneteket!" A nem egészen humán hologramokkal egyelőre nem tudunk mit tenni, mivel mesterséges intelligencia generálja a show-t. Azonban nem ártana némileg nagyobb összetartó erő, empátia és cselekvés is, bár a Hozzátok beküldött tanácsaimban vázoltam a helyzet paradox voltát, s öntörvényű szólásszabadságom sajnos nem gyarapította valaha brilliáns piramissejtjeim számát a számos méregtől- bár a szerek vonalkódja megvan :-). A redicecreation.com expansion.com eucach.org mind-computer.com mindjustice targeted-individuals-europe mikrowellenterror.de sajnos nem nevezhetők a barátainknak ill. pontosabban fogalmazva ahogy Jézus mondaná: Nem tudják, mit cselekszenek! Gerillaharc kapcsán, ha némi kitekintőre vágysz, ugorj be a supersoldiertalk.com - ra, ha az is igaz, mégha csak holografikus szimuláció értelmében is, akkor roppant nagy bajban vagyunk. Idő és űrutazásuk elmélete és gyakorlati kivitelezése szerintem nem a vázolt formában zajlik. (ez csak egy vélemény)
    Üdv. Hungerikacz

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia.
      Szeretném felvenni veled a kapcsolatot,lenne egy pár fontos kérdésem a szervezett zaklatásról,DEW-ról és erről az egész témáról az elektromágneses hadviselésről a lakosság ellen.
      Gábor Fannyka néven megtalálsz a Facebookon(küzdősportos kép a borító és profil képem onnan megismerés.)

      Törlés

    2. Szia.
      Szeretném felvenni veled a kapcsolatot,lenne egy pár fontos kérdésem a szervezett zaklatásról,DEW-ról és erről az egész témáról az elektromágneses hadviselésről a lakosság ellen.
      Gábor Fannyka néven megtalálsz a Facebookon(küzdősportos kép a borító és profil képem onnan megismered.)

      Törlés
  2. Segítség!Snowden-t Nobel-békedíjra akarják jelölni!Jól kitanulta az agy-interface szintetikus telepátián futó emberprogramozást az hétszentség, mielőtt lelépett az a bájgúnár hologramja.
    777Éváéknak pedig szeretettel hívnám fel egyébként már nagyon tudatos figyelmüket, hogy Gondolkozzanak! Ébredjenek! milyen isten adna ki olyan parancsot, hogy Ne hazudj! (valami adóparadicsomban léhűtő mekkmester kiskapus jogász) minimum: Mondj Igazat! A kettő ugyanis nagyon nem azonos frekvencia.
    Nem olvassa a blogot egy programozó matematikus véletlenül? Én már nagyon fájdalmasan unom ezt a virtuális átverés show-t és szerintem nem vagyok ezzel egyedül. Le kellene már csa(á)polni ezt a mátrixot, és itt nem a hasonnevű hajkozmetikumra gondolok.
    Hungerikacz

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, hogy röviden vázoltad Nikola Tesla munkásságát, nos ha hagyták volna megvalósítani eredeti, az embereket segítő terveit, Földanya barát találmányait akkor nem lenne sárga csekk, gázáremelés, olajsejkségek....viszont lenne hosszú, vitális élet, pihentető alvás, egészséges környezet, nyugodt limbikus rendszer. Sajnos szabadalmai többségét ellopták, titkosították és pont az emberek ellen használják.
      Sajnos Tesla elkövette azt a hibát (nem tudni, hogy saját akarata vitte-e rá vagy kényszerítették), hogy tagja lett a Philadelphia kísérlet néven ismert hírhedt és kegyetlen kísérletnek, amit azóta sajnos már tökéletesítettek. Korlátlan neutrínó energia és hidegfúzió is létezik - (amit szintúgy rabszolgáktól loptak el) - persze a rohadt rabszolgatartók nem élvezhetnék enélkül perverzitásukat.
      Hungerikacz

      Törlés
  3. az első megjegyzéshez helyesbítek: redicecreations.com
    a többes lemaradt, bocs
    Hungerikacz

    VálaszTörlés
  4. Szia KIRA! Én is a technológiai részhez fűzném hozzá a következő kiegészítést:
    Áttekintés az ELF, Gwen tornyok,parabola antennák és HAARP közötti kapcsolatokról,
    használatukról, kifejlesztésük céljairól

    A Föld rá van hangolva egy forgó, gyűrű alakú mágneses mezőre. Az ionoszféra, egy elektromágneses hullámtér, amely pajzsként elhárítja a napszél elektromosan töltött részecskéit. A Föld rezonanciafrekvenciája hatására természetes hullámok jönnek létre, amelyek következtében az elektromos aktivitás jelenik meg a légkörben. Együttesen ezek a hullámok alkotják "a Schumann rezonanciát", aminek a legerősebb jelenlegi mért értéke 7,83 Hz-nél van. Ezek a kvázi-állandó (skalár), rendkívül alacsony frekvenciájú (ELF) hullámok, amelyek természetesen léteznek a Föld elektromágneses üregében, amely a földfelszín és az ionoszféra között jön létre. Ezek a "földi agyhullámok" azonosak frekvenciatartomány viszonylatában az emberi alfa agyhullámok tartományával. Az élőlények fejlődése harmonikusan rezonál a természetes Schumann-rezonancia frekvencia lüktetésével. Ezt a frekvenciát manipulálják a HAARP technológia felhasználásával.

    Összefüggés van a vér és a geomágneses hullámok között. A különbözőség a Schumann és geomágneses hullámok között, zavarja a bioritmust. Egyes területeken a geomágneses-térerősség változtatásával lehetővé teszi bizonyos frekvenciákon az emberi beavatkozást. Az adások LF 150 és 175 kHz és a VHF felső, az UHF alsó tartományban 225-400 MHz-es frekvenciákon történnek.
    folyt köv.
    Csodaszarvas

    VálaszTörlés
  5. A Gwen állomások továbbítanak 360 fokos, akár 300-500 km-es körben is jeleket.
    Mindegyik torony 100-150 m magas. Ilyen tornyokat láthatunk Szlovákia területén, a határtól nem nagy távolságban Rimaszombat környékén is. A Gwen adók számos különböző funkciók töltenek be, többek között: manipulálják az időjárást, az elmét, viselkedést és hangulatot. Szintetikus telepatikus hullámokat állítanak elő infrahang tartományban. A Gwen együtt működik a HAARP rendszerrel. Hatalmas, láthatatlan nedves légtömegek vándorolnak GWEN tornyok irányában a sarkok felé. A nedves légtömegek "megcsapolására" szolgál a vegyi-permetezés. A mintegy 3 km-es magasságban kiszórt nanorészecskék felületén megindul a cseppképződés. A GWEN tornyok és HAARP együttesen létrehoz egy villamosenergia áramlást.

    GWEN tornyok találhatók a törésvonalak mentén, és a vulkanikus tevékenységű területeken, többek közt a Csendes-óceán észak-keleti részein is. 1963-ban, Dr. Robert Beck feltárta a külső mágneses mezők, és az agyhullámok között mutatkozó hatások kapcsolatát. Neurológiai mérésekkel igazolta, a napkitörések, és mágneses viharok hatásait. Embereket tett ki pulzáló mágneses mezőknek, és hasonló válaszokat talált. Az USA 60 Hz-es, és az európai 50 Hz-es hálózatok az ELF hullámokkal rezegnek azonos frekvencián, mit ahogy az emberi agy is. A villamos energia elektromágneses térereje közvetlen hatást gyakorol a pajzsmirigyre, ami miatt az USA-ban hatalmas port kavaró persorozat után betiltották a nagyfeszültségű hálózatok alatti építkezést.
    Dr. Andrija Puharich 1956-ban megállapította, hogy a bizonyos látnoki képességű indiai jógik szándékosan változtatják tudatállapotukat, a 8 Hz-es frekvencia környékén, amivel szívpanaszokat gyógyítanak betegeknél. Agyunk rendkívül érzékeny minden ELF hullámra, mert azonnal elkezd rezonálni a külső jel hatására, hasonlóan egy hangvillához. Puharich-al kísérletezve felfedezte hogy a 7,83 Hz-en (föld pulzusszám), a célszemély jól érzi magát, a 10,8 Hz lázadó magatartást eredményez, amíg a 6,6 Hz depressziót okoz.
    Puharich-al készült ELF hullámoknál változás észlelt az RNS és DNS-, hidrogén-kötések töréseiben, ahogy egy személy magasabb vibrációs rátát ért el. 1976. július 4-én hoztak létre totál hipnotikus állapotot Moszkvában 10 Hz-es frekvencia segítségével. ( A rák is mesterséges betegség, mivel DNS-ünk és RNS-ünk is szervezetünk adó –vevő struktúrája). Már ekkor felhasználták ezeket az elme-automatákat vallomások tételének "megkönnyítésére", de amerikai templomban is fedeztek fel ilyen berendezést, vélhetően "a hívők hitét erősítendő"! Az orosz "harkály" jele az egész világon keresztül "utazott", egy Kijev melletti adóról, amit az US Air Force azonosított 5 különböző frekvencián.
    Nikola Tesla 1901-ben fedezte fel, hogy az ELF hullámokat semmi sem tudja megállítani. Tesla halála után az oroszok is hozzájutottak leírásaihoz. Puharich-al továbbra is figyelemmel kísérték az orosz ELF hullám jeleit, míg Mexikóban a magasabb harmonikusokat állítottak elő a MHz-es tartományban (5,340 MHz). Dr. Robert Beck tervezett berendezéseket, a CIA és a mossad megbízására, ezeknek a hullámoknak a mérésére, vizsgálatához Puharich-al együtt, azok az emberi agyra gyakorolt hatásaihoz. Ő hozta létre a fogászati fogba ültetést, amit elme-kontroll áldozatoknál titokban helyeztek el a szájban, irányított fogorvosok által, ezzel előidézve, hogy hangokat halljanak a fejükben. folyt köv.
    Csodaszarvas

    VálaszTörlés
  6. Jelenleg az implantátumok vékonyabbak a hajszálnál (chemtrails adalék), és nanobot, BioAPI, morgellons, borgellons vagy nanorobot „névre hallgatnak”. Ezek a biochipek bekerülnek a keringésbe, és akár az "idegenek" által elraboltak statisztikáit is erősíthetik, mert a célszemély fejében nem csak hangok, de hologram űrhajók is megjelenhetnek. Az USA szinte valamennyi egyetemén állítanak elő nanorobotokat, de igen nagy mennyiségben Németországban, és még Magyarországon is bizonyos érdekeltségű gyógyszergyárak.

    Jelentős "segítség" a politikusok szerencsétlen áldozatainak megcsúfolásában, kémkedésben, katonai alkalmazásokban is. Kiváló lehetőséget biztosítanak az ELF és chemtrails tevékenységekkel kiegészítve, Kissinger megfogalmazása szerinti "haszontalan evőktől" való "megszabadulás, elektrokémiai mágnesesen okozta rák előidézésével. Chemtrails permetezést jelenleg is naponta hajtanak végre. Ezek tartalmaznak betegségeket okozó vírusokat, baktériumokat, vegyi anyagokat, amelyek befolyásolják a tudatállapotot (vas, alumínium, bárium-szilikát, nehézfémek stb. nanorészecskéi). Itthon még kihasználják a 60-as évek elejétől tartó kálium-klorid mérgezés okozta közönyt is, de fluorizált víz okozta külföldi hatások sem jobbak, mert veszélybe sodorják az agy occipitalis lebenyét, letiltva az akaraterőt. Fluorid és a szelén "képessé" teszi az embereket arra, hogy "hangokat halljanak".

    Az ELF hullámai zavarokat okoznak a test biológiai folyamataiban, és ezeket aktiválni lehet a lakosságban, ha a betegség már bejuttatták a testbe chemtrails felhasználásával. A vegyi szórások mintáit többször elemezték, és kimutatták, hogyan hoz létre törésvonalakat térbeli felfogásban, megakadályozva az interakciót a különböző aminosavak között, amelyek kapcsolódnak a magasabb tudatossághoz, és növeli az agyban a dopamin termelődést egy kedvetlen, egymástól eltávolodó alacsonyabb reaktív állapotba hozva az elmét. Alapvetően, az a cél, hogy ködös legyen a különbség a valóság és irreális között. Néhány ilyen esetet kapcsolatba lehet hozni a sok UFO emberrablásos esettel. A cél, a tömegek kikapcsolása olyan pontra, hogy még csak ne is harcoljanak. Annak érdekében, hogy az elkövetők azt csinálhassanak, amit akarnak, szükségük van egy globális "gyakoriságra" minden áldozat funkció eléréséhez. Ez egy konkrét mértéke a küszöbérték alatti tudatosságnak.
    Természetesen ettől még nem a Föld az egyetlen élőlények által lakott bolygó.folyt köv.
    Csodaszarvas

    VálaszTörlés
  7. Az egész, része lehet egy nagyobb elme-kontroll tervnek, és az adók, amelyek az egész USA-ban, Angliában, és Európában ügyesen álcázott mobiltelefon tornyoknak és a fáknak álcázottak? A dél-svédországi LOIS és a Holland partok közelébe telepített LOFAR rendszerek már kevés gondot fordítanak az álcázásra. Rostock felett gyakran láthatók sarki fény (Auróra) jelenségek, pedig ezek csak az Északi-sark közelében jöhetnének létre. Egy agy működését a béta-szintű (13 Hz felett), rezgetik. Ez növelheti a test villamos energiáját, irányíthatóvá téve a pszichikus hatalmat. Ez kapcsolódik az New-Age mozgalom állításához, az emelkedő 12-14 Hz-es Schumann rezonancia, felé araszolás vonatkozásában. Stimulánsokkal elfogyasztott globális a "koffein", és genetikailag módosított növények.

    A korai 1970-es években kísérleti telepnek használták az Utah Állami Börtönt, valamin az Állami Kórházat. Tesla hullámokkal manipulálták az elmét, kényszerítő beültető gondolatokkal, de az áldozatok, sikertelenül próbálták felvenni a harcot a bíróság előtt az University of Utah (Utah Egyetem) által kutatott szem-implantátumok vonatkozásában. Az üzenetek továbbításának módja széleskörű. A nyomkövető implantátum tartja a kapcsolatot a személyzettel", és a műholdas rendszer, tájékoztatást ad néhány percenként, hogy pontosan hova kell küldeni az üzenetet. Az AT & T is együttműködik ebben a projektben, több más bevont céggel együtt, beleértve számos kormányzati szervet.

    Gyakori, hogy az áldozatokat, akik hangokat hallanak a fejükben, paranois skizofrénnek titulálják, de az akusztikus adatokat továbbító mikrohullámú rendszerek használata már bevett gyakorlat. Ez tartja fenn a pszichiátriai gyógyszerüzlet perpetuum mobilját. A Sydney Morning Herald 1983. március 21-i számában megjelent egy cikk dr Nassim Abd El-Aziz New Age-i, adjunktus a Mezőgazdaságtudományi Kar, Moshtohor Tukh-Kalubia, Egyiptom részéről, amiben kifejtette: "Az orosz és usa műholdak által vezérelt fejlett számítógépek, küldhetnek hangokat a célszemélyek saját nyelvén. Kémiailag és a villamos energetikailag, az emberi agyat manipulálni lehet, és műholdasan még öngyilkosságot is indukálhatnak. Szélsőséges csoportok ellen lehet legyártani, a problémákat, és a véres zavargásokat lehet előidézni fejlett tele-eszközök segítségével számos földrészen, országban, Ázsia, Afrika, Európa és Latin-Amerika területein is."

    Természetesen New Age-i adjunktus akkor azt, és úgy látta, ahogy a veszélyforrást észlelték, ami azt mutatja, hogy a "fejlesztések" mindenhol folynak. A probléma csak az, hogy ki issza meg ennek a levét? A válasz nem kérdéses! Mi, a gyanútlan kisemberek! Az oroszok feltörték az emberi agy genetikai kódját. Kidolgoztak egy 23 EEG-sávos, 11 hullámhosszú teljesen független rendszert, amivel manipulálni lehet az agyműködést. Az NSA Cray számítógépek távolról tudják nyomon követni az embereket, a 30-50 Hz-es EMF hullámokkal (már 5 milliwattos teljesítmény tartományban is) egy személy bioelektromos mezőjére vonatkozóan. Minden személy kibocsátása egyedi, és távolról is követhető. A neten mostanában keringő mobil, skype, emai lehallgatásról és adatlopásról készített tanulmányok csak egy részért fedi le a lehetőségeknek! folyt köv.
    Csodaszarvas

    VálaszTörlés
  8. 1873-ban Maxvell, rejtett éterikus komponensnek nevezte felfedezését, miszerint az elektromágneses hullámok három részből állnak. Felfedezte a hullámformákat, amelyek bizonyos számú derékszögű forgatások eredményeként léteznek távol az elektromágneses mezőtől. Azt állította, hogy az elektromágneses sugárzás hullámai viszik az éterben, és az éter nem zavarta a mágneses erővonalakat. A rejtett összetevő neve csak "lehetséges", kivéve a hyperdimenzionális fizikát. Hozzávetőleg3000 emberből egy érzékeny erre a mágnese hullám komponensre, Ők az un. "telepatikus típusok", de minden ember képes rá korlátozott mértékben, ill. ha békén hagynák az agyukat!
    Aki nem tudná, hogy mit jelent a new age: az illuminátusok uralta új világrend spirituális vonulata, amely a theozofia luciferiátus vonulata. Mindenféle kristály meg indigó csodagyerek születik majd, akik különleges képességekkel bírnak, hogy megtévesszék a köznépet. Már létező példák: születése pillanatától 20 nyelven folyékonyan beszélő „fordítóprogramok”. Sötétben látó, infra és röntgen szemekkel bíró kyborg gyerekek, kyborg katonák stb…- a jövő „intelligens” petaflop/hertz mikroproci vezetői a rabszolgák felett. Ebben a játékban már nincsenek az általad használt rabszolga- JELÖLTEK, akarom mondani, már réges rég nem jelöltek vagyunk.
    Sajnos már nem tudnak felébredni, mert agyukat rózsaszín ködbe burkoló okostelefonjaik, okosóráik meg okosszemüvegeik teljesen átvették az irányítást percepciójuk felett.
    Csodaszarvas (bőgök, de ez van)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://azigazsag.hu/szuperfejlett-technologiak.php

      oldala is tartalmaz lényegretörő dolgokat, kezdők számára is vannak rajta érthető, bevezető filmek

      haladóknak egyelőre nincs újdonság

      Hungerikacz

      Törlés
  9. ....most bukkantam rá az oldalra, nagyon szépen köszönöm a fölvilágosító írásokat nagyon nehéz Sziszi Foszi harc vár ránk! Remélem, hogy nem késő!? Harcolni kellene keményen.

    VálaszTörlés