2012. március 31., szombat

Anonymus?



Eljött az a pillanat mikor állást kell foglalnom az un. Anonymus csoportról.
Semmi köretet nem teszek hozzá, csak a nyers tényeket írom le, az észrevételeim alapján.

Ez a csoport világszinten jelent meg a semmiből. Olyan szavakat a zászlajukra tűzve, mint EGYENLŐSÉG, TESTVÉRISÉG. SZERETET, jelenlegi kormányok elkergetése, SZABADSÁG, és hasonló, fülnek kellemesen hangzó jelszóval.

Nos, a baj csak az, hogy a végére bekerültek olyan mondatok hogy: A nácikat el kell törölni, a fasizmus rossz, a nemzeti rossz. Az unalomig ismételt dolgok...
Megjegyzik hogy olyan hatalom került uralomra, ami brutálisan nyirbálja a jogokat.
Annak idején a szocialista/liberális kormányok idején ez nem volt probléma?

Másik észrevétel, hogy a régi, a tradíció, a hagyomány, az érték, a szakralitás, az nem jó. Új rendszer, új köztársaság kell (istenem hányadszorra hallom ezt...)

Készítettek egy vérprofi videót, ami mondom, a hozzánk hasonlóakat lázba hoz(hat):







Nagyon szép. Nagyon jó. Profi. DE!

Ahogy mondja a videó: "A Mátrix ott van mindenütt. Körülvesz bennünket. Még itt, ebben a szobában is.." 

 Igen, a mátrix mindenhol ott van: talán még a saját leváltását hirdető ellenségében is?!

Érzik oda fent hogy a rendszer recseg ropog, mi jöhetne jobban, mint hogy a megdöntésére szerveződő csoportot is a rendszer emberei vezetik?

Ezért kell leszámolni a nemzeti érzéssel, a szociálissal, a "náci fasisztákkal".

Íme a magyarokhoz írt utolsó üzenetük:
"Magyarország népe nektek most szembe kell szállnotok a hatalommal és meg kell védenetek magatokat egy olyan kormánytól, amelyik brutális módon megtámadta az alapvető jogaitokat, a szólásszabadságot, az igazságszolgáltatást, a munkások jogait, a gyülekezési szabadságot, a méltóságotokat."Ti vagytok a csendes többség és hatalmas erőtök van. Szervezzetek állampolgári gyűléseket, szervezzetek sztrájkokat, működjetek együtt a civil társadalom szerveivel és a szakszervezetekkel, tiltakozzatok és demonstráljatok a hatalom sötét rendszere ellen. Az egyetlen veszélye ennek a küzdelemnek, hogy létezik egy nagyon erős és vészterhes rasszista gyúlöletcsoport az országotokban, ezért következetesnek kell lennetek abban, hogy nem fogadjátok el a rasszizmust és a gyűlöletkeltést. Mondjatok NEM-et a faji diszkriminációra, a náci ideológiákra, a gyűlületre, az agresszióra és az erőszakra!"


Az egyetlen veszély ( mint mindig) a csúnya rasszisták jelentik ugye? Ők az egyetlen veszély. Az államcsődöt okozó IMF hitel nem veszélyes, a földjeinket megvásárló zsidók nem veszély...

LÁSSATOK, ne csak nézzetek barátaim! 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése