2012. május 9., szerda

Háború?



Angela Merkel pár hónapja kijelentette:  az euró bukása Európa bukását is jelenti, ami akár újabb háborúk kitöréséhez is vezethet az öreg kontinensen.

Hogyan zajlana egy ilyen háború? Egy angol újságíró előre vetítette akkor. Kísérteties a hasonlóság eddig...

E szerint tavasszal Görögország mély válságba zuhan, és kilép az Euró zónából. Ettől láncreakció indul be, és a többi kis periféria állam is kilép. Ettől maga az Unió is válságba süllyed.

A görögök megfékezésére csapatokat küldenek a németek és a franciák. A görög lakosság partizánharcba kezd.

A láncreakció következő állomása: Olaszország. Nyáron össznépi felkeléssé alakulnak a tüntetések, utcai harcok bontakoznak ki a rendvédelem, és a lakosság között. Bankokat, üzletközpontokat gyújtanak fel.

Frankfurtban és Londonban terrormerényleteket követnek el. Az Unió hű tagállamok a demokráciát korlátozó intézkedéseket vezetnek be a rend fenntartásáért.

Ekkora már Portugália és Spanyolország, illetve Magyarország is a csőd szélére kerül, vagy már meg is történt az államcsőd. Egyre több tagállamban, és egyre erősebben követelik a kilépést az Unióból.

Az összeomlással egyidejűleg aktivizálódnak a radikális bal, és jobboldaliak, nemzetiek. Madrid, Budapest, Bécs utcáit ellepik a radikálisok. Utcaik harcok kezdődnek itt is, a bevándorlók, cigányok és a kormány katonái között.

Immár az egész kontinensen felborul a közbiztonság, fosztogatás, utcai harcok zajlanak szinte mindenütt.
 

Angliában is kiürülnek a boltok, a városok elnéptelenednek. 




Közben a közel keleten már zajlik Amerika - Izrael - Nato vs Oroszország - Kína - Irán - Törökország - Arab államok háború. 


És abban is biztosak lehetünk, ha valóra válik az angol újságíró jóslata, Oroszország bele fog szólni az itteni eseményekbe.

Hova tovább, rengeteg a lappangó konfliktus a tagállamok között. Anglia / Franciaország, Magyarország és szomszédai, stb...

Meglátjuk...

KIRA



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése