2012. június 15., péntek

Exodus




Az mára mindenki számára érthető, hogy a Magyar nemzet végveszélyben van. Kiirtották ősi vallását, írását, őseit kigúnyolják, őstörténetét elferdítik.

Nemzet testünket szétszaggatták, családokat szakítva szét, a külhoni magyarokat beolvasztják, megverik, megölik, bebörtönzik származásuk miatt.

De már az anyaország is veszélyben van! Hitelcsapdába kerültünk. Mára naponta lakoltatnak ki. (könnygáz segítségével!!!) A munka egyre kevesebbet ér, lassan enni sem lesz pénz, és egyre kevesebb gyermek születik.

Eltűnőben egy ezer éves rendszer, 10 falu nem épít templomot, helyette bezárja az óvodát az iskolát, a kis postát, aztán nem jön a busz meg a vonat sem többé.

Aki még mozdulni képes, az menekül. Évente egy Szekszárd nagyságú város menekül el, és ugyanennyi hal meg.

De mindezek közben nekünk szeretnünk kell az Európai Uniót, akinek hála Tokaj szőlővesszeinek felét ki kellett vágni... szeretnünk kell a kapitalizmust, ami mint ha fejős tehenek lennénk feji ki a pénzünket.

Szeretnünk kell a multinacionális vállalatokat, amik rabszolgabérért dolgoztatnak, ha kell, halálig!

A fiataljaink már már semmiben sem különböznek másoktól... ugyanolyanok mint az angol... a francia....a német.... holott, azt kéne megtanítani nekik, hogy mi az ami megkülönböztet bennünket tőlük!

1956 óta, hozzávetőlegesen 40 000 000 magyar gyermek nem született meg. Egy nemzet, ennél nagyobb bűnt saját maga ellen nem követhet el.... 40 000 000... az három halott csecsemő, MINDEN egyes szék alatt "Magyarországon".

1000 éve rettegve mondták el a következő imát: De sagittis hungarorum liberas nos, Domine! Vagyis a Magyarok nyilaitól ments meg uram minket....
Aztán Európa keresztes sereget szervezett ellenünk, olyan feliratú zászlók alatt, hogy : Hungarorum Eliminates. A magyarok kiírtassanak.

Árpád kiállt 25 000 Magyar lovassal. A keresztesek körül belül 100 000-en (!) voltak. Árpád tönkre verte őket. Minimális volt a veszteségünk. Európai katona 100 évig a lábát sem merte ide betenni.

Nézzétek mivé lettünk mára. Az évszázadok során védtük azt az Európát ami ki akart minket irtani. Védtük. A mi árnyékunkban nőttek naggyá a Franciák. A németek, a Habsburgok, az Angolok. És mi volt a hála?

1919, Trianon, 1956, 1990, 2006 ?

Vegyétek észre végre, hogy a híres neves Nyugat leszar minket konkrétan. Sőt! Jól járna ha mi eltűnnénk, mert rajtunk kívül csak Izlandnak van ennyi édesvize, mint nekünk. Termőföld meg sehol máshol nincs ilyen.


A következő években, vagy hónapokban(!) el fog dőlni, hogy Attila, Csaba, Árpád, Mátyás(és még sorolhatnám) népe, el pusztul e, vagy végre a sarkára áll, és kezébe veszi saját sorsát!

Szerintetek mit szólnának ehhez az ötvenhatos srácok? Hogy a kivégzésre bizony hulla csendben vártok...

"Inkább hős egy pillanatig, mint szolga egy életen át!"

KIRA 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése