2012. július 22., vasárnap

Futótűz




Az Iráni parlament majdnem minden képviselője aláírta az a petíciót, ami arra tesz javaslatot, hogy lezárják a Hormuzi szorost. Ha ez megtörténik, robban a közel keleti bomba.

Ez Magyarországra nézve különösen lényeges esemény lesz, ugyanis az Izraelből menekülő zsidók fő célpontja Európa, azon belül Magyarország. Ezért egyre agresszívabbak a zsidó csoportok, hitközösségek.
Ezért gyorsultak fel a föld és vízkészletek eladásai. Sőt...

A Magyar Nemzet július 7-i számában van egy cikk. A cikk szerint amerikai tisztségviselőkkel folytak tárgyalások a magyarországi antiszemitizmus vissza szorításáról, többek között, és most jól olvasd el amit látsz:

SZUVERÉN, ÖNVÉDELMI INTÉZMÉNYEK MEGTEREMTÉSÉRŐL!

Magyarul kedves olvasó: Önvédelmi szervezetek létrehozásáról. ZSIDÓ önvédelmi szervezetek létrehozásáról. SZUVERÉN önvédelmi szervezetekéről, vagyis olyan szervezetéről, aminek a működésébe, szuverén mivolta miatt, az állam NEM SZÓLHAT BELE!

Kapisgáljátok már?! A kémrepülő nem volt véletlen.... a föld mutyik, a víz eladások, az üresen tátongó lakóparkok, a zsidók fröcsögése, és most ez.... csak nem véletlen?! Ugye nem...

És ha mindez nem lenne elég, egy német házaspár Jánoshalmán vásárolt magának hétvégi házat. Nem is olyan rég, három cigány személy tört rájuk, az asszonyt a fürdőszobában megerőszakolták, a férfit megverték, és fél millió forint értékben kirabolták őket.

A liberalizmus tombol, a cigányoknak nem kell mitől félnie, a zsidók özönlenek be az országba, a kormány meg a szakadék felé tart....

Csak én érzem úgy, vagy tényleg jön a második 1919?

Emlékeznek még talán a nagy öregek... pár éve alattunk ekkor határokat húztak meg. Elhiheted nekem, egy szép napon ez újra megy...talán nem is olyan soká...

KIRA  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése