2012. július 4., szerda

24. óra





Aki a közel-keleti történésekkel tisztában van, annak jól látható, hogy Izraelben egyre forróbb a talaj. Ha a térség berobban, a zsidó lakosság veszélyeztetve lesz. Izrael pusztulásának egyre magasabb a valószínűsége. Magyarország pedig bizonyította már, hogy befogadó ország. A kormány is ezt bizonygatja. A Jobbik is ezt bizonygatja. Maga Vona Gábor mondta, hogy ők származás alapon nem tesznek különbséget ember és ember közt.


Meg e kellene lepődnünk azon, hogy a Haszid zsidó közösség vissza szivárog? Nem hinném...
Zsidók százezrei (ha nem milliói) fognak beözönleni az országba, és a helyzet pontosan úgy fest, mint Izrael megalapításakor. Senki sehol nem mondja, hogy ez már folyamatban van, a hírek hallgatnak róla. A kormány szervezi a nagybirtokrendszert, mindent kilóra vesznek meg, azonnal fizetnek kp-ban, a magyar gazda meg eladja a földet, mert veszteséges, éhen hal. 


A vízkészlet már 2008-ban privatizálásra került. Az alap oktatásban (én a saját fülemmel halottam) azt kezdik lassan tanítani, hogy itt már a honfoglaláskor zsidók éltek ( meg szlovákok románok szerbek jugoszlávok és mindenki, csak azt nem tudom akkor hol voltak mikor vérezni kellett...), és nekik köszönhetünk mindent...

A földeket tehát felvásárolja a kormány, a víz már egy kézben összpontosul. A magyar embereket lassan százezres nagyságrendben lakoltatják ki, és hallani már gyűjtőtáborok építéséről is, ahová ezeket a kilakoltatott embereket ( és később másokat is) "gyűjtenek". 



Megint csak elsiklott a birka magyar egy tény felett. A kormány csöndben módosította a kisajátítási törvényt.  Mit takar ez? Kérem szépen, azt, hogy hozzád vagy hozzád vagy hozzám eljön két szépen öltözött úri ember, és ha nekik arra a földre, vagy lakásra, vagy bármire szüksége van, ami a TE tulajdonod, elég neki  felajánlani a cserelakást, és ha a szakértő szerint az megfelelő, de a tulajdonos nem fogadja el, akkor automatikusan pénzt kap a kisajátított a lakásáért. 


Így szól a módosítás: "Az egyik legfontosabb feltétel, hogy a kisajátítással biztosított tevékenység közösségi előnyeinek jelentősen meg kell haladniuk a tulajdon elvonásával okozott kárt."

Na de milyen közösségnek? És MELYIK közösségnek? 
Szépen kidolgozták a törvényi hátteret arra, ha úgy adódik (márpedig úgy fog!) akkor téged kidobhassanak a földedről, a lakásodból, és hogy ki kerül a helyedre? Nem mindegy? Ebben minden (ismétlem, MINDEN!) párt egyetért, nem tesznek különbséget ember és ember között. 

És a magyar birka mindent megkajál. 
ÉBRESZTŐ! A 24. órában járunk...

Most a legfontosabb az üzenete a blog szlogenjének!

GONDOLKOZZ!
ÉBREDJ!
HARCOLJ!

Én ott leszek ha meg kell védenem az őseim földjét, akár kaszával, akár kapával, husánggal, de egy AK-val is akár. És te?

KIRA 



(http://www.jovonk.info/2012/07/03/kormany-matol-indok-nelkul-kisajatithatja-foldedet)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése