2012. július 15., vasárnap

Puskaporos hordó

Megint (vagy még mindig?) elértünk egy bizonyos pontot. Egy olyan pontot , ahonnan már néplélek kutatók, és pszichológusok is azt mondják, valamit tenni kell, mert a 20 éve tartó módszer nem működik!

Természetesen a cigány - magyar viszonyról van szó. Magyarországot így is fojtogatja a nemzetközi háttér hatalom, és ha ez nem lenne elég, itt vannak ezek az "élősködők". (Tisztelet a kivételnek persze.)

Ez a viszony 2012-re odáig fajult, hogy megerőszakoltak, majd meggyilkoltak Pécsen egy 25 esztendős lányt.

Bándy Katalin rendőrségi pszichológusként dolgozott a baranyai megyeszékhelyen. Az áldozatot – sajtóinformációk alapján – olyan munkakörben alkalmazták, amelyben a rendőrök pszichológiai alkalmasságát vizsgálta.

De ez nem egyedi eset mind tudjuk. Tanárokat lincselnek meg, élsportolókat ölnek meg, szüleinket agyonverik pár ezresért, gyermekeinket terrorizálják. A rendőrség nem mer mit kezdeni velük, vagy nincs nekik megengedve, vagy nem is mernek már. 

Cigány bűnbandák uralják az éjszakát, maffiákba verődve uralják a Balatont, és a főbb turisztikai pontjainkat. Az ellenük (is) szerveződő polgári társulásokat a hatalom szétveri. 

Egyes vezetőik már Magyarországból való kiszakadást vizionálnak. Ingyen élnek, a mi adóinkból. 

De térjünk vissza a legfrissebb esethez. Megtörtént tehát, mielőtt megölték a 25 éves lányt, megerőszakolták. Most mindenki hunyja be a szemét, tegye a szívére a kezét. Ha a te ismerősöddel történt volna ez, te mit tennél? Hagyjuk most azt, hogy ez egyedi, nem minden cigány ilyen. (Mert tényleg nem, de 90%-uk igen.) DE EZ HABISZTI szöveg! Ha az én barátnőm, barátom, ismerősöm lett volna, az hagyján hogy minden követ megmozgatnék azért hogy bűnhődjenek az elkövetők, de még golyót is eresztenék az illető fejébe. MINIMUM!

De azt hiszem innentől nincs lejjebb. A "magyar" nép (már nem is hívom magunkat nemzetnek) olyannyira közönyös egymás iránt, hogy az már bűn. 


Bármennyire szomorú és tragikus, de itt tartunk jelenleg, 2012 nyarának Magyarországán. S csupán áltatjuk magunkat, ha nem merünk a tükörbe nézni.

zembesülnünk kell azzal, hogy infernális mélységekbe süllyedtünk. Eljutottunk egy mélységes szakadék legmélységesebb fenekére. Innen kell felállnia és újra valóságos emberi és nemzeti közösséggé szerveződnie annak az embercsoportnak, amelyet hajdan magyarságnak hívtak.

DE nem véletlenül adtam a cikknek a puskaporos hordó címet. A polgári rend a végóráit éli nálunk. Miből gondolom ezt? Az utóbbi évek történései miatt. A Magyar Gárda, és még egy tucat önszerveződő csoport jött létre, miközben egyre több a gyilkosság, a lopás, az erőszak.

El fog jutni Magyarország arra a pontra, ahol már a rendfenntartó erők nem lesznek képesek rendet tartani. Már megjelennek apró de annál lényegesebb jelek. 

Csak a jövő héten tudnak új árukészletet rendelni a pécsi szakboltokba, elfogytak a legálisan tartható önvédelmi eszközök. Ilyen a paprika spray, a gáz riasztó fegyver, de szép számmal fogytak az éles fegyverek is!! A kereskedők szerint egyértelmű hogy ez a felvásárlási hullám kapcsolatban áll a lány tragikus halálával. 

Fegyverkezünk. És elég egy apró szikra. Egy kis löket. És előkerülnek majd az addigra más helyeken is beszerzett fegyverek, husángok, kaszák és kapák.

De mire idáig elérünk, lassan ember legyen a talpán aki sötétedés után az utcára mer menni... 

És gondolj bele kedves barátom, mi lesz, ha mindezek előtt beüt egy államcsőd is? Akkor vajon mire lesznek képesek ezek?

Azt ajánlom kövesd a pécsiek példáját. Tankolj fel fegyverekből. Ezer és egyszer elmondtam már, de szükséged lesz rá. Akár idegen erők, de akár a saját cigányaink ellen is... 

KIRA 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése