2012. július 28., szombat

Fel kell készülni...




A napokban olyas valami történt ebben az országban, amihez képest Gyurcsányék böszmesége ártatlan gyermekcsíny...

Az IMF-el kötendő hitel arra szolgál, és ezt gondolom mindenki sejti, hogy kitolják az államcsődöt 1-2 évvel. De itt jön a bökkenő! Azt a hitelt 2013 vége előtt biztos nem folyósítják... adott a feladat, valamiből addig is költekezni kell.

A kormány a háttérben üzletet kötött egy Csányi Sándor nevű úriemberrel. Aki köztudott, hogy Magyarország leggazdagabb embere. Az üzlet lényege: Sanyi pénzeli az államot, amíg le nem jön a hitel. Ezt Orbánék állampapírokkal képzelték el. Történt is pár üzlet, de ezeket nem a lakosság, ahogy közvetítik felénk, hanem Csányi érdekeltségei vették meg. De! Az állam pénzelésért valami járt Csányinak... mert hát ugye egy csőd közeli ország állam papírjai hamar értéktelenné válhatnak. A fizettsége cserébe:

Termőföld. Több millió (!!) hektár földet kapott Csányi. A magyarországi termőföldek több mint a fele(!!!!!) az ő kezében van, és elhihetitek, nem földesurat fog játszani. Akkor mire kell neki?

Érdekes hogy az utóbbi hetekben mutatkozott igény a zsidók részéről, arra, hogy önvédelmi intézményt hozzanak létre. Miért?

Áder János nem is olyan rég jött haza, Izraelből. Azt mondta, a zsidók érdekeltek Magyarország mezőgazdaságában és víz gazdálkodásban, a kormány pedig együtt működik velük.

A kormány éppen most a szemünk láttára játssza zsidó kézre a drága magyar földet, és mivel a zsidó földbirtokos lesz, hát kell neki az önvédelmi szerv is. SZUVERÉN önvédelmi szerv.

A demokratikus változás ideje lejárt, ugyanis bebizonyosodott, hogy a radikális pártok emberei között is ott vannak ezek a hiénák.

Szó szerint, fel kell készülnünk Magyarország vissza foglalására. És ez nem vicc.

KIRA

http://www.jovonk.info/2012/07/26/csanyi-sandor-kilora-megvette-az-allamot

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése