2011. november 30., szerda

Magyarország az összeomlás útján...




Magyarország szépen halad a végső csőd, az összeomlás felé.

Kedden hajnalban megvitatott Munka Törvénykönyve legalizálni fogja azt a törvénytelen gyakorlatot, amelynek során a dolgozói létszámot tudatosan alultervezik, innentől kezdve törvényesen megkerülhetőek lesznek a szabadságok kiadása és a pótlékok kifizetése, akik tehát eddig a szankcióktól tartva nem éltek ezzel a munkavállalókat kizsákmányoló lehetőséggel, azok az új törvény értelmében ezt minden további nélkül megtehetik.


Egy újabb diktatórikus törvényjavaslat szerint a rendvédelmi dolgozóknak nyilatkozatot kell tennük arról, hogy hozzájárulnak magánéletük teljes ellenőrzéséhez. A nyilatkozattételt megtagadók elveszthetik állásukat, a végkielégítés megvonásával, valamint annak a lehetőségével együtt, hogy valaha visszakerülhessenek a testületbe.

E szerint 
"a hivatásos állomány tagja tartózkodni köteles a kormány programjának, politikájának bírálatára alkalmas magatartástól"! 

Feketén-fehéren ez azzal jár, hogy onnantól fogva nincs szakszervezeti tüntetés. A dolgozó törvényben előírtan nem lehet elégedetlen a helyzetével, na adjisten az ország, a közbiztonság helyzetével! De nemhogy a saját jogaiért nem állhat ki, de még magánemberként, mondjuk baráti társaságban egy sör mellett sem (de ha így megy tovább, akkor otthon a családdal sem) mondhatja el a véleményét – nem lehet véleménye!

Ha például egy bűnöző, aki lopás közben, a házában leszúr egy idős embert, és akinek a rendőr azt találja mondani hogy "ha ő lenne kormányon akkor nem ölnél többet..." akkor holnaptól nincs a rendőrnek munkája, mert a bűnöző feljelentette, és még aznap feni a kését a TE nagyanyád nagyapád ellen...

Külön záradék rendelkezik a besúgásról, miszerint a dolgozó köteles felettesének jelenteni, ha kollegája áthágja a törvényt – azaz véleményt alkot.

Most ez párosítsátok a NIBEK-el.... ugye hogy csak az elsötétített autók hiányoznak? Nem lehetetlenek már azok sem...


Csütörtöktől újabb hat település intézményeiben kapcsolja le az áramot a szolgáltató, a kifizetetlen számlatartozások miatt. Érdemes megnézni, hogy a települések az ország különböző részein helyezkednek el. Barcs (Somogy megye), Nagyatád (Somogy megye), Vác (Pest megye), Nagykáta (Pest megye keleti része), Mátészalka (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye), Csenger (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye)...

Ha így megy tovább jövőre szükségállapotot hirdetnek!

Készüljetek...

KIRA

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése