2011. november 26., szombat

A Szabadságharc (Gerilla harcmodor VII. rész UTOLSÓ)

Mi a szabadságharcos feladata? Mi maga a szabadságharcos?

A szabadságharcos egy mindenre elszánt hazafi! Kész akár életét is adni szeretett hazájáért. Ő maga vagy a nagyvárosi betonrengetegben, vagy a vidéki településeken, tanyákon, erdőkben harcol.

Az elnyomó hatalmat minden eresztékében támadja, rajtaüt, rohamoz. Az erőszak szervezetek harci morálját zülleszti. A nagyvárosi fosztogatók bűneit a nyakába varrják, ezek ellen ellennyilatkozatokat kell tenni! A legnagyobb zsarnokokat ki kell végezni, javaikat felgyújtani, tönkretenni!

A szabadságharcos olyan mint a fény! Utat mutat a sötétben, mindenhol ott van, és a legkeményebb ellenállást is leküzdi! Nagy testi erővel, szívóssággal, jó egészséggel bír!
Folyamatosan edz!

Egy szabadságharcos legkedveltebb (általánosan) fegyvere, a Kalashnyikov AKS 74/U B&T hangtompítóval 40 mm-es aknavetővel, taktikai lézerrel felszerelve. Ezen kívül 9 mm-es UZI, Remington 870, különféle Pump Action Shotgun-ok, 0.44-es magnum, vagy az MP5K para...

Szerényebb 800 méteres távra pedig a Dragunov távcsöves puska a legalkalmasabb, de 2 kilométeres távra ha zsákmányolhat, akár ott a magyar fejlesztésű Gepárd romboló puska is.

A legfontosabb egy Szab. harcos számára a FÜLE! (Felszerelés, Üzemanyag, Lőszer, Élelmiszer) Ezek nélkül ne is harcoljon az adott sejt!

Légpuskákkal és pisztolyokkal feltűnésmentesen és nyugodtan lehet gyakorolni.

Egy szabadságharcos legfőbb feladat, hogy a nemzet számára visszaszerezze a hatalmat! Ebben a nép feltétlen bizalmát kell élveznie (gondoljunk csak 56-ra)

Taktikájuk a következő:
Ellenség megfigyelése
Mozgékonyság
A meglepetés ereje
Bekerítés
Tőrbecsalás
Gerilla menüett (Bekerítés)
Éjszaka leple
Elesett bajtársak fegyverzetének összegyűjtése
Lőszer takarékos felhasználása
Terep és helyismeret!
Kiszámíthatatlanság az ellenség számára
Szabotázs
Merénylet
Lakosság segítése
A szabadságharcosok 13 főbenjáró bűne:

Tapasztalatlanság
Saját magad túlbecsülése
Megfélemlítettség
Saját magad alábecsülése
Elszigetelődés
Titoktartás megsértése
Politikai megnyilvánulás
Türelmetlenség
Improvizálás
Új tagok átnem világítása
Túl sok ismeret

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése