2011. december 2., péntek

Az összeomlás (Mi a teendő, mi lesz velünk, illetve mi várható az államcsőd után)

A következő kis írásomban megpróbálom leírni mindenkinek mire számítson. Ha borul a bili.

A folyamatok megállítására, illetve visszafordítására lehetőség már nincs. Az összeomlás lehet lassabb, vagy gyorsabb, hirtelen bekövetkező. Sajnos ez a valószínűbb.

Egy összeomlásnál jó eséllyel krach fog bekövetkezni. Ez ilyen eseménynél a forintban félretett vagyon semmit nem fog érni. Szó szeriont semmit. Ezért az országot elhagyni sem lehet, a benzin megfizethetetlen lesz forintban, a MÁV és a különböző VOLÁN cégek pedig buknak az állammal együtt... Hiperinfláció, bank csődök tömkelege, éhséglázadás, égő városok.

Azt most kikötöm, hogy MINDENKINEK szüksége lesz önvédelmi eszközre! Ez nem vicc! A cigányság képes 1000 forintért idős embereket ölni, gondolj bele mit tenne veled egy két példány, ha van vized, élelmed, benzined, vagy akár pénzed...
A vidéki falvak ki lesznek szolgáltatva egy ilyen esetben, ugyanis a rendőrség is a feje tetejére fog állni, honvédségünk pedig nincs, szóval egy esetleges szükségállapot kihirdetéskor nem lesz aki fenntartsa a rendet.. ezért legyen mindenkinél MINIMUM otthon egy gáz riasztó fegyver.

A radikális esetben véres harcok lesznek. (Megint mondom, sajnos ez a valószínűbb, ugyanis a FIDESZ diktatórikus rendszerre rendezkedik be...) Szétvert tüntetések, tömegbe lövés, etnikai összecsapások, (amiknek az előszele pár éve már látható...) elszabaduló bűnözés, lopások, gyilkolások, nemi erőszak. A hatalom pedig nem a bomlasztók ellen, hanem a rendért küzdő hazafiakkal szemben fog fellépni. Magánhadsereggel (TEK, NIBEK, AVH, REBISZ, stb) őrző védő cégekkel, milíciákkal.

Akik küzdeni akarnak, azoknak ajánlom sok  szeretettel a GERILLA HARCMODOR c sorozatom.

Aki helyben, otthon próbálja meg átvészelni az időszakot, azoknak pedig a következőt ajánlom:

- Erősítsék meg a házat, az ablakokra tegyenek rácsot, az ajtóra is, és legalább ketten őrködjenek felváltva!
- Szerezzenek be minnél több önvédelmi fegyvert (gáz riasztó, kisebb kaliberű pisztolyok, kések, stb) ugyanis SZÜKSÉG lesz rá!
- Szerezzenek minél több tüzelőt! (Szén, Fa, Hulladék, LEGALÁBB 2 évre elegendő!)
- Egy jó nagy bödön (10 l) zsír! ( zsírban lehet áram nélkül is tartósítani a húst, egy nagy bödön zsírban simán elfér 10 libacomb is, a májról nem is beszélve, de mehet bele bármi más is, a lényeg, hogy jól legyen megsütve, majd zsírral vastagon borítva.)

- Bab! (Finom, és újra lehet ültetni)
-
 Sok sok befőtt, és konzerv
- Petróleum, és petróleum lámpa
- Gyertya és gyufa
- Pálinka és bor (Amennyi elfér a pincében. A pálinka fertőtlenítésre is kiváló!)
- Sok folyadék!
- Egy sátor
- Vödrök 


És ha tudunk szerezni (vagy akár zsákmányolni)
Cukor 


Csipkebogyó
Kamilla
Élesztő
Liszt
Ecet
Tea

Elképzelhető hogy áram és földgáz nélkül maradunk. Sötétség és hideg vár azokra, akik félvállról veszik a dolgot. És ki tudja mi leselkedik még majd a sötétben, egy őrizetlen ház láttán...

Az épületeket elhagyni csak végszükség esetén! Vagy ha felkelő csapatokba szeretnél belépni.

Az is megeshet hogy civilizáció napokig vagy hetekig nem érkezik (posta, áram, internet, gáz, stb)

Csoportokat is alkothatnak a lakosok, egy házban elfér akár 2-3 család is. Így könnyebben védik meg magukat, és a készleten is egyszerűbb gazdálkodni.

Készüljetek! Nincs sok idő!

KIRA 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése