2011. december 19., hétfő

Novos Ordo Seclorum

A cím jelentése: Új Rend Világ (Új Világrend)

Az idézet az egy dollároson található.

Miért ezt a címet választottam? Azért mert a szabadkőművesség most, ezekben a hónapokban fogja elérni célját.
A cél ugye a világkormány létrehozása, és a 4 vagy 5 "szuper kontinens"

Sugdolóznak már egy un. USE-ról (United States of Europa), az USA adott, csak Kanadával kell egybeolvasztani. Az Ázsiai Unió már létezik kereskedelmi egyezmények útján, az Afrikai pedig épp kialakulóban van. De a világ vezetőinek, hívjuk őket Illuminátusoknak, vagy Bilderbergeknek, vagy akármi másnak, elfogyott az ideje.

Az eddig bevett módszer nem fog működni. A kapitalista globalista, pénzközpontú bankrendszer összeomlóban, szerkezetének eresztékei recsegnek ropognak, a nagy NYUGAT gépezet árulkodóan füstölög.

Ezért meg kell gyorsítani az eseményeket. Ez azonban más, még viszonylag szabad országok számára nyilvánvaló.

Szerintetek miért kezdett el hirtelen fegyverkezni a NATO? USA és Izrael? Kia célpont?

Törökország, Oroszország, Irán, Kína, és a legtöbb arab állam, ahol nem ül a bábjuk.
Ezek azok az országok, amelyek tisztában vannak a helyzettel.
Már nyíltan kimondják hogy háborúra készülnek. Olyan háborúra, amihez képest a II. csak gyermeki tüzijáték volt.

Ezeknek az országoknak atomfegyvereik vannak. A technikai fejlettségük az egekben.

Ez a háború az emberiség jövőjéről fog szólni. Ha az új világrend elleni harc elbukik, akkor a emberiség visszasüllyed a középkorba. Ha győzünk, visszatalálunk őseink által kijelölt, ember központú világba.

A jelek egyre sokasodnak. Tegnap az M1 műsorán az Ember tragédiájának egy új feldolgozása kapcsán beszélgettek az alkotókkal. Szerintük Lucifer nem összetévesztendő az ördöggel (tehát a sátán nem összetévesztendő a sátánnal), és különben is, ő a felvilágosodás és a tudás hordozója.
Egyre inkább fel-felbukkannak az ilyen megnyilatkozások, melyek, bárhogy szépítik, a nyílt sátánizmus hitvallásai. Figyelembe véve, hogy a luciferiánizmus nyílt megvallása, és uralmának elismerése az illuminátusok egyik végső célja...

A legsötétebb idők fognak következni a magyarság számára. Pusztítják külső és belső erők, történelmét elferdítik, kigúnyolják, hazáját elárverezik.

De ha a romok alól előássuk majd magunk, győztesként, akkor nemcsak hogy megerősödve, de talán újra a Szent korona országainak középpontjaként foglalhatjuk el helyünket a világban.

Kira 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése