2011. december 7., szerda

Maga a Szabadságharcos és a szervezet

Mint tudjuk a szabadságharcos egy mindenre elszánt, hazaszeretettől fűtött HARCOS! Nem riad vissza, nem hátrál meg, hitét nem lehet megtörni, akár élete árán is megvédi hazáját.

Két csoportra oszthatóak:

A Városi szabadságharcos, a városi "házról házra" harcra specializálódott partizán ( lásd 1956). Fegyverarzenálja nagyban függ attól, hogy a hivatalos szervek meg a adják magukat, illetve tudnak e zsákmányolni. Megtalálható nála AMD - 65, AK 47 vagy 74 különböző típusai, de a kis maroklőfegyver a házon belüli harchoz elengedhetetlen!

A vidéki gerilla harcos szinte kizárólag AMD - 65-el, és az AK típusokkal, esetleg nehéz puskákkal (Dragunov, Gepárd) harcol. Laktanyákat foszt ki, élelmiszert, üzemanyagot zsákmányol, és segíti a városi harcosokat, élelemmel, utánpótlással, erősítéssel.

Járműveket is szerezni kell, ugyanis nem ritka esetben több száz kilométeres utat is meg kellhet tennie a harcosoknak. A civil lakosságot SOHA nem zaklatja, terrorizálja, mindig csak az ellenfélt!

A szabadságharcos csoportok szabályai a következőek:

-Senki sem mutathatja be magát közvetlenül egy másik harcosnak, egy harmadik személynek kell megtennie azt.
-Ne járj kocsmákba és klubokba.
-
Mindig állj szolgálatára a hazának, még akkor is, ha a feleséged gyermeket szül.
-
Mindig tiszteld a döntéseket.
-Kövesd a parancsot!
- Ügyelj a FÜLÉ-re
-
Azok, akik nem tartozhatnak a felkelőkhöz: bárki, akinek közeli rokona a rendőrség tagja,  bárki, aki nem tiszteli az erkölcsi értékeket.

A hadtudomány szerint, egy hadsereg minnél nagyobb létszámú, annál erősebb! Másfelől, köztudott, hogy a hadsereg ereje, egyenlő a fizikai teljesítőképességének, valami ismeretlen változóval való szorzatával. Akik nagy harci kedvel harcolnak, tudják hogy miért, függetlenül attól hogy ki ellen harcolnak, hogy katonai zseni vagy átlag ember vezeti őket, és az is mindegy hogy puskákkal vagy bunkósbotokkal küzdenek, nos az ilyen harcosok a legjobbat hozzák ki a helyzetből. ÉS GYŐZNEK!

Eleinte a vidéki harcosoknak jut majd a fő(bb) szerep, bokrok közt, a sötétben megbújva, kisebb szabotázs akciókat végrehajtva zaklatják az ellenséget, amíg a totális felkelés, a szabadságharc ki nem tör. Persze ennek a fordítottja is történhet. Mindenesetre ne hetekre, vagy hónapokra készüljetek, akár évekig is eltarthat majd a honvédő háború.

Akár arra is kelhetünk, hogy az épp székelő miniszterünk, nagy, díszes nemzeti lobogók mögött, bejelenti a nyílvánvaló államcsődöt, és fizetésképtelenséget. Ahogy kimondja, a Forint árfolyama zuhanni kezd, akár órákon belül krach, és hiperinfláció következhet be. Ekkor már teljesen mindegy lesz, menekülni nem fog tudni senki, a buszok, a vonat és repülő közlekedés megáll, a benzin pedig megfizethetetlen lesz.  A harcosok tudni fogják, hogy eljött a padláson rejtett puskák leporolásának ideje. Az utcákat ellepi az anarchia, fosztogatások, gyilkolások, fejetlenség, a maradék katonaság ideig óráig fogja (HA fogja) csak fenntartani a rendet... A vidéki gerillák feladata ekkor elsősorban a lakhelyük védelme lesz még, a be betörő fosztogató hordák ellen, majd a lakosság ellátása önvédelemre alkalmas eszközökkel, kiképzésük. Ha ezzel megvannak, belevetik magukat a környező erdőkbe, és várnak, illetve mint mondtam kisebb nagyobb szabotázsokat hajtanak végre.

A lényeg a harcosok számára a HELYISMERET! Ez fél győzelem!

Senki ne ringassa magát álomban, ez mint mind tény. Lehet hogy súlyosabb lesz a helyzet, lehet hogy nem, lehet hogy rövid idő alatt győzünk, lehet hogy nem.

Minden azon múlik majd, mennyire ér bennünket felkészülten...

KIRA 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése