2011. december 3., szombat

Honnan jövünk, kik vagyunk? Genetikai TÉNYEK a magyarság őseiről.

Mellőznék minden legendát, és minden mesét, és egyszerű, tudományos tényekkel kommentár nélkül leírom a világ genetikusainak megállapítását, észrevételeit.

Ha az y kromoszómát nézzük, akkor képet kaphatunk apai ősapánkról.
A magyar nemzetnél előforduló génmarker típusok a következők:

R1a (40-60%)
l, R1b (10-30%)
E1B1, J2, G (5-10%)
Q, N1C1 (1%)

Kezdjük a leggyakoribbal, az R1a-val. Ez az Eurázsiai sztyeppe népek domináns génje. Nagyjából 21 000 éve jöhetett létre. Ezt a gént birtokló népek a szkíták, avarok, hunok, kunok, és a jászok leszármazottai.

A következő lényeges génünk az "l". Ennek a génnek három fajtája ismert. A viking l1, a bennünk is megtalálható l2a, és az l2b.
A bennünk előforduló l2a az őskárpáti gén, vagy másnéven az "ősbaszk" vagy dinári gén. Az érdekes az, hogy  nem kevesekben a vikingekre jellemző gént is kimutatták.

Az R1b valószínűleg a kelták domináns génje.

Az E1B1 balkáni gén. Esetünkben ez azért lényeges, mert a Vinca - Tordas nép génje, azé, aki a Tatárlakai agyagkorongot is készítette.

Következzék a sokat bírált Sumér eredet. Hát, sajnálom MTA, márpedig a J2 a Sumer, Mitanni, Hatti, Babiloni, Főníciai népek géne!!! Nimrud, Attila Álmos és az Árpád ház (A MAI NAPIG KIMUTATHATÓ!) vérvonala?

Mi a helyzet a szibériai Urali népekkel, a finnugorokkal? Mindössze 1%.... N1C1... tehát valószínűleg ők csapódtak hozzánk, nem mi ő hozzájuk!!!

A Székely magyarnak nevezett rovásírás. Az MTA hivatalosan el sem ismeri hogy a miénk volna!

Vegyünk néhány péládát, a leletek alapján, mióta lehetünk itt a Kárpát Medencében.

Bajtói Csont pálcavég: 15 - 20 000 év
Tatárlakai korong: 7500 év
Tászok tetői megalit jelek: 10 000 év
Boszniai piramisban talált rovás jelek: 10 - 15 000 év (Ekkor még a Gízai piramis sem létezett...)
Glozeli kövön talált rovás írásjelek: 4500 év

A tihanyi apátság alapító okirata 1000 éves. Egy mai magyar ember mindenféle nehézség nélkül elolvassa. Az angolok a 200 éves angolt sem tudják elolvasni...

Régészeti feltárás során a Kijev melletti "Magyar" hegyen találtak 9000 darab rovásírással teleírt pergamentet tökéletes állapotban.
A kutató régész Armatov akadémikus az egészet elküldte futárral a Magyar Tudományos Akadémiának úgy gondolván, hogy mi vagyunk a megfejtésében illetékesek!!!
Őt száműzték Szibériába. A 9000 darab pergament pedig szőrén, szálán eltűnt!!! Mai napig semmit nem tudni ró
la. A finnugoristák hallgatnak (vagy lapítanak, mint az a bizonyos a fűben). Ma már kideríthetetlen, hogy megsemmisítették, vagy csak eltüntették, nem tudni. Talány kinek állt az érdekében ? Óriási, pótolhatatlan veszteség, mert minden bizonnyal hatalmas és teljesen autentikus információs tömeg állna rendelkezésünkre, a HAZATÉRÉS vagy HONVISSZAFOGLALÁS előtti, alatti és utáni időkből. S még mennyi minden van, amit eltitkolnak, vagy éppen megsemmisítenek előlünk...



Mióta is vagyunk itt akkor???
Mit titkolnak még előlünk?

Ébredni kéne...

KIRA

1 megjegyzés:

  1. Helló raknál be forrásokat, miből és hogyan vezetted le ezeket az eredményeket? A G, Q például kimaradt. Ahány helyen olvasom, mindenhol mást írnak, jó lenne tisztán látni.

    VálaszTörlés