2011. december 13., kedd

A civilizáció végnapjai (V. rész) ÖSSZEGZÉS

Elértünk ennek a sorozatnak is a végére. Természetesen ahogy haladunk az időben a csőd felé, úgy hívom fel a figyelmet, hogy létezik ilyen sorozat, nem lehet elégszer olvasni.

Röviden tömören a lényeg:

Ahogy bekövetkezik, szerezz fegyvert, védd a készleteid, vagy azonnal halmozz fel:

VÍZ!
TARTÓS élelmiszer!
Lámpa
Pisztoly, puska, gépfegyver
Gyertya gyufa
Petróleum/ petróleumlámpa
Generátor
Tüzelő
ZSÍR

ezeken kívül jó ha van valamilyen konzolod, tv-d, dvd lejátszód.

Legyél óvatos! Mindig legyen nálad a fegyvered és egy lámpa!

A bűnözési hullám alapvetően meg fogja változtatni azt, ahogy vezetsz. Mint ahogy az alkatrészellátás és a kocsi megbízhatósága alapvető befolyással kell hogy legyen arra, hogy miféle járgányt választasz. Emlékszel, amikor azt mondtam, hogy a SHTF bekövetkeztét az alapvető szolgáltatások minősége meg fogja sínyleni: ilyen az út burkolatának minősége is.Az autóban hordott fegyvereidet úgy válaszd, hogy mindezt vedd figyelembe. Kell, hogy legyen egy pisztoly kéznél, de lehet, hogy használata túlzás lenne egy ilyen futóbolond ellen. Bors-spray meg valami szerszámnyél v. baseball-ütő többnyire megteszi, ha az agresszor fegyvertelen.Jó ha tisztában vagy járgányod képességeivel is. A rendőrfordulók nem nagy kunsztok egy kis gyakorlás után. Ha komoly helyzetben vagy és valaki a seggedbe mászik, egy hirtelen nagyobb fékezés biztos hogy azzal az eredménnyel fog járni, hogy míg a te autódnak kissé összetörik a hátulja, az övének az eleje fog összetörni, a hűtőjével és a motorjával egyetemben. A tiéd még mindig üzemképes lesz.
SOHA ne járj fegyvertelenül éjszaka, és ne hagyd őrizetlenül a házat!
Ajtó, ablak természetesen zárva mindenkor.

Várni az esetleges utasításokat!

Ha extrém helyzet áll elő, és a kormány teljes mértékben elveszíti uralmát, ( megszállás, polgárháború, szabadságharc) akkor pedig csatlakozz egy gerilla csapathoz ha harcolni akarsz!






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése