2011. december 18., vasárnap

Kicsoda valójában KIRA?



Gondolom elég sokakat foglalkoztat a kérdés...

Nos, megpróbálom röviden és tömören leírni :)

Kira, az az én, egy magyar állampolgár, valahol a Magyarországnak, vagy gúnynevén Magyar köztársaságnak nevezett ország területén.

Kira, nem ismeri el a demokráciát. Sem egyik vívmányát sem. Se Jobbikot, se Fideszt, se két farkú kutyát.... persze vannak pártok aminek a munkássága jó, de azzal hogy elfogadták a polgári rend szabályait, azzal csak a rendszer szekerét tolják.

Kira nem ismeri el a nemzetközi bankárok hatalmát. És az új világrendet sem! Nem hódol be az IMF-nek, se a FED-nek, se a USA-nak vagy az EU-nak.

Kira MAGYAR! Kira nem ismeri el a Trianoni, sem az azt követő párizsi békerendszert!

Kira azt sem fogadja el, hogy Simon Perezek felvásárolják az országot, és hogy millió élősködő korcs hordát tartsanak el a dolgos magyar emberek az adójukból!!!

Kira céljai között szerepel a sorkatonaság azonnali vissza hozatala, a honvédség megerősítése, és külföldi szövetségek keresése, rokon illetve barát nemzetekkel!

Kira önellátó Magyarországot akar, aki élelemmel látja el saját lakosságát, és fél Európát is! Erős ipara van, világszintű mezőgazdasággal, turizmussal, és hagyományokkal!

Kira nem ismeri el Izrael államot! És azt sem, hogy zsidók itt bagóért földet vegyenek, és kitúrjanak minket saját hazánkból...

Kira nem finnugor! Kira Szkíta, Hun, Avar, Magyar nemzetiségű!

Kira kész az életét áldozni hazájáért, és annak lakóiért!

Kira egy harcos, aki ha itt lesz az idő, úgyis előjön a homályból...

Kira segíteni akar nektek! Rajtatok! Értetek! A túlélésetekért! Magyarországért!

Csak győzzétek kivárni... 

3 megjegyzés:

  1. Szia Kira!
    Milyen formában lehet aktívan csatlakozni a szervezethez? Én is segíteni szeretnék, de már nem győzöm kivárni. Szíriába Törökországon keresztül már cyborg katonákat csempésztek akiknek a kisujjukban van a cern-ben kikísérletezett láthatatlanság, tömeggyilkolás drón fegyverekkel, robotrombolókkal. A véreskezű izraelnek több, mint 80- féle nukleáris fegyvere van. Tisztelem, hogy sokat tudsz a gerilla harcmodorról és a fegyverekről, de ezek játékmasinák ellenségeinkkel szemben.
    Őszinte tisztelettel
    Csodaszarvas
    ha mégis lehet aktívan csatlakozni, kérlek dobj egy drótpostát a csodaszarvasultrasonic kukac kőmívesposta(tudod melyik) pont com-ra
    Csodaszarvas

    VálaszTörlés
  2. Hungerikaczot meg feltétlenül fel kell vennünk az ellenállási mozgalomhoz, ui. humor nélkül ezt nem éljük túl, ráadásul teljesen igaza van. Az u csőről is leszedették, pedig az életét is kockáztatta az igazságért.
    Ne aggódj Hungerikacz, nem vagy egyedül!
    Csodaszarvas

    VálaszTörlés
  3. hírek, amiről hallgat a nagyvilág:

    kontrollblog.com

    VálaszTörlés