2012. január 21., szombat

Az utolsó körben járunk: Amerika beszállt.



Magyarország.

Egy kis, Közép Európai ország, 10 000 000 lakossal. Agrár ország.

Ez a kis ország az elmúlt hónapokban annyi támadást és ostromot élt meg, ami teljes mértékben indokolatlan!

Három hitelminősítő (ami mind Amerikai!!) leminősítette, az IMF sakkban tartja, az EU pedig zsarolja.

A jelenlegi kormánya kizsákmányolja. Mire fel ez a hadjárat a kis ország ellen? Biztosat senki sem tudhat, de a víz nyilvánvaló fogyása és kitűnő földjeink indok lehet.

Charles Gati felvázolta azokat a demokratikus és nem demokratikus eszközöket, amelyeket Magyarország ellen bevetne, és ebben megdöbbentő módon az egyik ilyen pont a polgárháború eshetőségének a felvetése.

Az EU ostromlása kisded gyermekmóka ahhoz képest amit ez az említett úriember mondott. Ez olyan támadás Magyarország szuverenitása ellen, amilyet nagyon régen nem értünk meg. A
zért lehet fenyegetésnek venni Charles Gati kijelentését, mert köztudott, hogy a Clinton család barátja, Hillary Clinton főtanácsadója és tevékenyen részt vett Clinton elnök mellett is.
Körvonalazódik egy Magyarország szuverenitása ellen irányuló amerikai kísérlet, a Fidesznek pedig el kell döntenie, hogy a nemzeti érdekek védelmében felteszi-e azt a kérdést: az Egyesült Államok miért alkalmaz nyílt és burkolt támadásokat Magyarország szuverenitása ellen.

Emlékezzetek! Tavaly Gyöngyöspatán ott volt egy amerikai üzletember, és az Amerikai nagykövet is, akik hergelték a cigányokat, és már már sikerült is elérniük polgárháborús helyzetet. Talán az volt a próba, hogy egyáltalán lehet e ilyen háborús helyzetet teremteni.

Magyarország körül szorul a hurok. Amerika is beállt a sorba, az EU és az IMF mellé.

MOST olvassátok a Gerilla harcmodor és a polgári elégedetlenség, illetve ellenállás cikkeket, mert most még van idő.

A jó isten tudja csak, mi lesz az országgal ha jön a csőd....

KIRA 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése