2012. január 8., vasárnap

Háború egy nemzet ellen (I. rész)

Egy nemzethez való tartozás elismertséget jelent kívülről, hogy ez a nemzet, a MAGYAR nemzet a törvényeit maga szabhatja, más ebbe nem szólhat bele. Azok a határok amelyek között politikai értelemben ez a szabad és elismert nemzet él, az ország határai. Az országon belül a szó szoros értelmében a NEMZET AZ ÚR!

A nemzet a történelmen átívelő lelki közösség, összetartozás, amely szakrális tartalommal is bír. Több annál mint egyszerű tömeg. Közös kultúrát jelent, közös történelmet, közös nyelvet.

A Kárpát medence a világ szív csakrája. (Nasa: Gaia elmélet). Olyan stratégiai terület, nem csak Európában, hanem az egész világon, ahol az emberi lét fenntartásához bőségesen megtalálható MINDEN!
Édesvízben és termőföldben talán a világ leggazdagabb területe.

Ennek következtében nem meglepő, hogy évszázadok óta háború folyik Magyarország ellen. Nagyjából Hunyadi Mátyás királyunk óta. Volt hogy látható, fizikai háború, manapság azonban láthatatlan háború folyik.

A nemzet felszámolása, az ország megszerzése érdekében, a gazdasági potenciál megszerzése érdekében.

A mi népünk az ősnép. A magyar az ősnép. Csak a magyar szóval kell óvatosan bánni, mert nem régi kifejezés. Azért vagyunk magyarok, mert a hazatérő Árpád megyeri/magyari fő törzséről nevezték el a Kárpát medence lakosságát. Amikor Avarok voltunk akkor Avaria, mikor a hunok akkor Hungária vagy Hunnia volt.
A mi népünk, és ezt támasztja alá nem csak a hagyomány, hanem a történet kutatás is, a szkíta népek örököse.

Mátyás halála után beengedik a külföldi bankokat, pénzeseket, és üzletelő, kereskedési vágy söpör végig az országon. 1848-49-ben tetőzik a bankárok háborúja. Hogy lehet a magyar földeket és értékeket privatizálni? A 48- 49-es szabadságharc erről szólt!
Amint eltörölték az ősiséget és felmerült egy Magyar Nemzeti Bank lehetősége, megindult az intervenció. Tudjuk hogy végződött a harc. 49-50-ben felosztották a Magyar államot, területileg is! (Ezt kevesen tudják..)
A felosztás kísértetiesen hasonlít a Trianoni határokhoz.

Tehát immár több mint 500 éve szellem háború is folyik ellenünk. Ebben kiemelkedő szerep jutott a Habsburgoknak. Széchenyi megalapítja a MTA-t. A Habsburgok az intézményt az ország rombolására használják fel, és erre használják fel a mai napig is.

Az emberi közösségek három létszinten "léteznek". A legalján a legfontosabb, a lelki, erkölcsi, szellemi, szakrális talapzat. Középen a fizikai test, felül a gazdasági, anyagi test.

A háborúknak 3 szintje/fajtája van. Az erőszakos háború, mivel zsákmányszerzési céljai vannak általában, a LEGJELENTÉKTELENEBB, azaz az anyagi szintet éri el, de be-be vág a fizikai testbe is, de közben a szakrális talapzatot érintetlenül hagyja. Ellenünk azonban már a láthatatlan háború, a talapzat rombolása folyik...

1989-ben (az un. rendszerváltáskor) ez az ország olyan mennyiségű vagyonnal rendelkezett, amit nemcsak közép Európa de a világ egyik leggazdagabb országává tette volna. Ha ezt akkor átgondolva, tisztességesen viszik véghez, és nem lopják szét...

A mi alkotmányunk, ami a kontinens első írott alkotmánya, a világon a második, lehetővé tette, hogy az ország vagyona teljesen védve legyen! Ugyanis a nemzeti vagyon, a Szent korona tulajdona! Se a király, se senki más nem tehette magántulajdonná sem a földet, sem a kincstárban lévő aranyat, se semmit!
Ez annyit tesz, hogy ha nem magántulajdon, akkor nem lehet fedezete a jelzálognak... A föld, forgalomképtelen. Nem szociális, vagyis nem az állam tulajdona! Hanem a Szent koronáé!

Az állam feladata az lenne, hogy a nemzet tagjai vagyonukat rábízzák, bízva abban, hogy jó gazdához híven vigyáz rá, az intézményeibe fekteti, hogy a nemzet javára váljék.

Volt itt már tatár... török... orosz...német... ilyen olyan válság, de ÖSSZESÉGÉBEN annyi magyar nem pusztult el, amennyit 56 óta az orvosok elpusztítottak.
Több mint 7 000 000 magzat. Ebből következően nekik sem lett gyermekük, így a szám kerekítve 40 000 000!!!!!!!

Ennél nagyobb bűnt nemzet saját maga ellen nem követhet el...

Tehát, ellenünk azért folyik, sajnos sikerrel, a talapzat elleni háború, mert aki szakrális, annak ép a lelki erkölcsi világa, tehát az ilyen nemzetekből elég nehéz előállítani a nyála folyós konzumidiótát. Az emberi munkaerő és fogyasztóerő gigantikus csordáit.

Trianon egy olyan mérhetetlen sebe ütött nemzeti vagyon szempontjából, ami felbecsülhetetlen mind a mai napig. Megközelítőleg az össze nemzeti vagyon 34% maradt meg Csonka Magyarország számára...

89-90-ben a magyar társadalom végre lehetőséget kapott arra, hogy saját maga döntsön politikailag arról, hogyan tovább. Kis híján azt az SZDSZ-t választotta, aki minél olcsóbban, bagóért vagy ha lehetséges ingyen akarta kiárusítani a maradék vagyont...

"Amire felhívom most a figyelmüket az az, hogy Magyarország politikai, pénzügyi válság vonalon van jelen a világban. Ami azt jelenti, hogy olyan felelősség hárul reánk, hogy vagy meg tudjuk most oldani, vagy minden esély megvan a politikai pénzügyi összeomlásnak. Az elmúlt héten a 7 vezető ország bankárai jelentek meg nálam, több gazdasági szakember volt hivatalos. Tájékoztattak, hogy az elmúlt hónapok kelet közép európai bizalmatlanság miatt ők több száz millió dollárt vontak ki az országból. A nemzeti bank rendkívül nehéz helyzetbe került. Olyan magatartást és politikai helyzetet kell teremtenünk, ami azt mutatja hogy Magyarország kormányzó képes. Ennek érdekében koalíciós tárgyalásokba bocsátkoztunk. A legnagyobb ellenzéki párttal." (Antall József)

(Folytatása következik)

Kira


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése