2012. január 29., vasárnap

Biztonság politikai kihívás. Deja vu...




Magyarországot biztonságpolitikai kihívásnak tekintjük, mert az Európai Unió értékközösségre épülő rendszerét vonják kétségbe, illetőleg azt az értékközösséget, amely összefogja Amerikát és Európát” – mondta David Gordon, az Eurasia Group főigazgatója, a CIA volt vezetője.
Európában egyetlen olyan ország létezik ma, amelynek kormánya unióellenes nacionalizmust képvisel, és két olyan ország van, ahol a lakosság többsége támogatja ezt a hozzáállást. Az egyik Magyarország, a másik Görögország. A görög kormány igyekszik mindent megtenni, hogy csillapodjék ez a közhangulat. A magyar kormánynál nem tapasztalunk mérséklő hatást.


Vagyis feltehetőleg tényleg meg fogják próbálni elmozdítani a jelenlegi kormányt. Hogy milyen eszközökkel azt még nem látni, (Demokratikus és nem demokratikus eszköz is bevethető ugye...) de tény, hogy figyelnek minket...

Görögország csődbe ment, már már közvetlen Brüsszeli irányítás alá akarják vonni az országot. És a szemünk láttára alakul ki az USE... Nem zárják ki az erőszakos hatalomátvételt sem. Mindeközben Amerikában egy volt CIA (!) vezető Magyarországot biztonság politikai kihívásnak tekinti.

Amerika.... EU.... Izrael... mindenki támad, leminősít, fenyeget, zsarol és feltételt szab.

Hogy miért? Félnek... talán érzik hogy az az elemi erő, ami 55 éve feltört, az most is fortyog...

Nem győzöm elégszer hangsúlyozni! Olvassátok az összeomlásról, az ellenállásról, vagy a gerillákról szóló cikkeim, mert egyre jobban úgy tűnik hogy életeket menthet ha eljön az idő. Márpedig el fog jönni. Lehet hogy először az utcán forintot seprő, fosztogató, túlélő lakosság képében, de lehet hogy hetekre, sőt napokra rá már Eurogendfor kék egyenruhás katonái képében, vagy Amerika (sőt, Izraeli békefenntartók) képében...


Gondolkozz!
ÉBREDJ
HARCOLJ!

KIRA

Megj.: Az Eurogendfor az EU hivatalos "békefenntartó" hadserege. 









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése