2012. január 24., kedd

A palackba zárt szellem.

Emlékeztek mikor Budapesten elégették az EU zászlaját?
Óriási hadjárat indult akkor hazánk ellen, bíráltak a liberálisok, a szocialisták határon innen és túl. De aztán történt valami.

Az Európai Parlamenti üléseken egyre több lengyel, és olasz politikus veszi védelmébe Magyarországot.

Az elmúlt héten Varsóban, és Lodzban is, Lengyel hazafiak szintén elégették az EU zászlaját, szolidaritást vállaltak Magyarországgal, Magyar nemzeti, és Árpád sávos lobogót lengettek, sőt, néhány transzparensen már a "LENGYEL- MAGYAR UNIÓT" felirat is olvasható volt.

Ezek után Horvátországban, mikor még csak népszavazáson döntöttek volna a csatlakozásról, a rendőröknek már EU ellenes tüntetést kellett szétoszlatnia, és itt is előkerültek a magyar zászlók!

Tegnap pedig már Svédországban is lángra kapott az EU zászlaja. Szintén magyar lobogókkal, azzal a közleménnyel hogy: "Az Északi ifjúság kiáll Magyarország, és a magyarországi mozgalmak EU, és a nemzetközi pénzvilág elleni harca mellett. Nem vagytok egyedül!"

Azt hiszem a szellem kiszabadult, és Európa nacionalistái egymásra találnak.

Önkéntelenül is Pio atya szavai jutnak eszembe: Magyarország egy olyan kalitka, ahonnan egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenvedés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mert általuk hatalmas boldogság árad majd az emberiségre. Kevés nemzetnek van olyan nagyhatalmú őrangyala, mint a magyaroknak és bizony helyes lenne erősebben kérniük hathatós oltalmát országukra!

Kira 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése