2012. január 30., hétfő

Magyar sors: Görögország 2012?




Vasárnap Lucas Papademos görög miniszter bejelentette, hogy az országnak szembe kell néznie az államcsőddel. HA nem kapnak nagyobb összegű pénzt az EU-tól (ami 145 milliárd EURO). Az EU erre azt a feltételt szabta, hogy a görög állam átadja az adóztatással és a költségvetési kiadásokkal kapcsolatos döntési jogát, magának az EU-nak (Egy "Euroövezeti költségvetési biztos" képében).

Ez azt jelenti kedves olvasó, hogy Brüsszel diktál, görög kormány megtesz. Görög kormány tesz, Brüsszelnek nem tetszik, görög kormány nem tesz...

Vagyis a Görög állam megszűnt...

Azt, hogy ha esetleges lakossági tüntetések, háborúk esetén mit tesz Brüsszel nem tértek ki, de nem valószínű hogy mosollyal az arcukon nézik majd végig. Véres utcai harcok, sztrájk, munkabeszüntetés stb.

Németország beadott egy javaslatot, amely szerint minden (!) periféria állammal így kéne eljárnia Brüsszelnek. Igen, Magyarországgal is.

Ez a cél. A magyar államot csődközeli helyzetbe hozni (minél jobban), esetleg csődbe is dönteni, aztán a kormány valamennyi téren átadja majd a döntéshozás jogát az EU-nak.

A szuverén állam képlete: A szuverén állam területén a nép, azon belül az ÁLLAM alkotó NEMZET az úr. Egy nemzet történelmeken átívelő közösséget jelent, közös nyelvet, közös valutát, közös történelmet.

Azok a határok, amelyen belül a nemzet él, és törvénykezik, az ország határai. A nemzet a törvényeit SAJÁT MAGA HOZZA, és ebbe másnak nincs beleszólása!

Remélem kezditek érteni merre is tartunk, és hogy mennyire kevés az idő...

KIRA


forrás: 
http://www.jovonk.info/2012/01/30/gorogorszag-brusszel-iranyitasa-ala-kerult

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése